Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Konu Kilitli  Konuyu Gönder 
Sayfa (4): « İlk < Önceki 1 2 3 [4] En Son »
Ne Çok Destek Sitesi Var
Yazar Mesaj
Aftermath
ERG

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4
RE: Ne Çok Destek Sitesi Var

konu sapmaya başladı kilitliyorum...

05-05-2008 08:16
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Batur
Admin

Grup: Admin
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 55

Beyler, Türkiye'de ilk kurulan MyBB Destek sitesi ***** adlı sitedir. Malumunuz birçoğunuz o siteyi biliyordur. Kısa bir süre sonra Arno http://www.mybbdestek.com sitesini birkaç yakın arkadaşı ile açtı ve kısa bir sürede iyi hizmet, üyelere davranış şekli ve güzel çalışamalrı sonucu MD iyi bir noktaya geldi. Şu an Türkiye Resmi MyBB Destek sitesi olarak varlığına devam etmektedir.

İstatistiklere göre her anlamda 1 adım öndedir sitemiz.

Ancak bu, diğer siteleri aşağılayacağınız anlamına gelmez. iyi yada kötü bu işe gönül vermiş herkesin MyBB'ye katkıları oldu, olacak.

İsteyen istediği domain ile MyBB Destek sitesi açabilir. Kimseyi karalamaya, işini baltalamaya ve kimseye hakaret etmeye hakkımız yok.

önemli olan, bir iş yapılıyorsa hakkını vermek. Hakkını veremiyorsan da yapmayacaksın bu işi. Zaten daha önce açılan birkaç site de sırf işi yapamadıklarından dolayı kapandılar.

Bizim hiç üye kaygımız olmadı olamazda. Zaten hır çıkaran herkese ilk lafımız istediğin yere gidebilirsin. Bizim hır çıkaracak, işimizi engelleyecek, desteğimizden soğutacak kişilerle asla işimiz olamaz.

O nedenle lütfen bu tarz polemiklere girmeyiniz. O büyük o küçük lafları hoş değil.

Büyüklük Allah'a mahsustur.

Hepimiz ve herşey geçicidir. O nedenle kimse kimsenin kalbini kırmasın.

Son sözüm;

Kendinizi nerde huzurlu hissediyorsanız, kimden daha iyi destek alıyorsanız orada olun.

MyBBDestek.Com sitesinin tek bir amacı var. Tamamen MyBB kullanıcılarına iyi bir hizmet vermek, destek olmaktır. Şunu herkes iyi bilsin ki, MyBBDestek.Com yönetimi ve birçok üyesi bu işi tamamen gönülden yapıyor, hiçbir karşılık almadan yapıyor.

Silzerin sorunlarınızın çözümünden sonra bir teşekkürü, bir duası bizlere yetiyor..

Hepinize teşekkürler..

Sevgi ve Saygılarımla Batur.

En son düzenleme: 05-05-2008 08:42 Batur.

05-05-2008 08:40
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 10

Sanırım bu konuda benimde birşeyler yazmam gerekiyor.

Öncelikle ilk destek sitesi MyBB Destek değildir. MDden önce açılmış olan mybbtr.com sitesi vardır ki ben bir süre moderatörlük yapmıştım orda. mybbtr den önce de yanlış bilmiyorsam Dragonfever bir site açmış. Bu iki sitenin arasında bir zamanda açılan başka bir site daha söyleniyor ama ben onu site saymıyorum.

Çok destek sitesi olma durumuna gelince; bence muhteşem bişeydir. Ancak doğru düzgün yapıldığı sürece iyidir. Diğer sitelere bakıyorum birisi blackinci ne yaptıysa aynısını yapmaya çalışmış, diğerine bakıyorum ilk bahsettiğim siteden ne çalabiliyorsa çalmış, başka birine bakıyorum doğru düzgün açılmıyor bile, başkaları da sadece domain işgal ediyor... Bu iş böyle olmuyor işte. Adam gibi yapacak olana elimden geldiği kadar ben yardım ederim.

Google'da 1. olan başka domainlerin sahibeleri gelip bana "biz googleda 1.yiz bu demektir ki heryerde birinciz" şeklinde sözler sarfediyorlardı. Şuan baktığımızda bu site hem ana domainiyle hemde /forum uzantısıyla ilk iki sırada ve mybb.gen.tr de açık olduğu zamanlarda 3. sırada çıkıyor. Bu bazılarına kapak olmak ile birlikte, ben yine de bunu iyi olmak diye saymam. Sadece iyi olmanın ufak kriterlerinden biridir...

05-05-2008 09:27
Dedektif
Super Moderatör

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 10

İlk olmak herşey demek değildir. Kaldı ki Arno 'nun da belirttiği gibi ilk mybb sitesi mybbtr.com

İnanmayan veya inanmak istemeyenler için 09-05-2006 Tarihli mybboard.net sitesindeki konu:

http://community.mybboard.net/showthread.php?tid=11953

En son düzenleme: 05-05-2008 09:47 Dedektif.

05-05-2008 09:45
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Sayfa (4): « İlk < Önceki 1 2 3 [4] En Son »
Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri vBCoders blackinci Baybars