Cvp: Mysql Problemsiz Yedek Alma ve Geri Yükleme (mysqldumper)
Eyvallah ruam, mybbdestek te olması gereken en önemli konulardan biri hem sana hem de dokumanı hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim +rep
Klasöre manuel şifre koymak için;
Cpanel // Password Protect Directories // Klasör adını değiştirmediyseniz mysqldumper olan klasörü tıklayın // Açıklama kullanıcı adı ve şifre girerek Save e tıklayın // tekrar aynı sayfaya yönlenirseniz garanti olsun Kullnıcı adı password tekrar girerek change password yapın.
Superteklif.com a para kazanmak için uye olup bosuna zaman kaybetmeyin. 5000 referansınız olursa belki para kazanabilirsiniz. Mail kutunuz saçma sapan reklamlarla dolmasın
teşekkürler Sayın Arkadaşım güzel paylaşımda bir sorum olacaktı
ya ben yedeği aldım ama yedekte karakter hatası var yedekleme alırken resimde görmediğim karakter kodu seçmesi var onu utf-8 seçtm fakat karakter hatası verdi yanlışım nerde yardımlarınızı bekliyorum
Sanırım forumu yüklerken bu hatayı aldın?
Karakter harası vermemesi lazım.Ben daha dün sitemi başka servera taşıdım. :S
Eğer kulladığın mybb versiyonu 1.2.10 ise ama yedeğini 1.2.9 da aldıysan karater hatası verdiği doğrudur.Bende de verdi.1.2.9 da kendi dosyalarımla kurdum.1.2.10 a upgrade yapınca oluyor.Ama şuan bende 1.2.9 var.Oda benim temamın 1.2.10 ile uyuşmamasından...Başak hoşuma giden tema bulunca inş version yükselticem
Birde yedeği nasıl yüklediğini sölermisin.Belki roada yanlışlık yapıyorsundur...