MyBB 1.4 Tam Türkçe Paketi yayınlandı. Kurulum ve güncelleme yapmak için lütfen linkteki konudaki dosyayı indiriniz.

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MySQL error: 1064 hatası YARDIM
11-09-2007, 06:42
Cvp: MySQL error: 1064 hatası YARDIM
separate'in bir konusu vardı bakabildin mi ona .. http://www.mybbdestek.com/forum/129la-bi...-8402.html

olmadı sql de aşağıdaki kodu sorgulat..

SELECT p.pid FROM mybb_posts p WHERE p.tid='4' AND (p.visible='0' OR p.visible='1') ORDER BY p.dateline LIMIT 0, yes
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
11-09-2007, 07:39
hata :

MySQL çıktısı: Belgeler
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '10,20,25,30,40,50' at line 1
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
11-09-2007, 07:45
eski bir sürüm kurup, upgrade dener misin?
11-09-2007, 08:24
denedim ve sonuc yine aynı, :(
birde simdi karakter sorunu cıktı yedekten geri yukleyince
11-09-2007, 10:30
themem
valla benim siteyi toprağa gömmeden önce son nefesini bu şekilde vermişti.. moralini bozmak gibi olmasın senin adına çok üzgünüm .. umarım çözersin sorunu ..
geri yedek yükleme.. upgrade dil dosyalarını değiştirmek geri upgrade falan derken işler iyice karışıyor bu işin içinden çıkarsan zaten olay yapmış olursun.. bol şans..
11-09-2007, 10:35
MErge sistemi belki problemimi cozer.
simdi onu deniyorum.
gerci once karsılastıgım karakter sorununu halletmem gerekecek.
daha sonra sitemde yeni bi isimle forumu, frm olarak acıp ona aktaracam konuları, uyeleri, eklenti ve temaları.
sansım iyi giderse topraga gommeme gerek kalmaz.
:D işi şansa bıraktım, cunku forum artık cok karıstı.
her yerden bi hata alıyorum, tablolarla oynaya oynaya :D
gerci yedekleri var ama yedekten yukleyincede karakterleri halletmeliyim

neyse bu gece ugrasayım, sizinde aklınıza bişeyler gelirse yardımlarınızı beklerim
11-09-2007, 10:45
themem demiş kiMErge sistemi belki problemimi cozer.
simdi onu deniyorum.
gerci once karsılastıgım karakter sorununu halletmem gerekecek.
daha sonra sitemde yeni bi isimle forumu, frm olarak acıp ona aktaracam konuları, uyeleri, eklenti ve temaları.
sansım iyi giderse topraga gommeme gerek kalmaz.
:D işi şansa bıraktım, cunku forum artık cok karıstı.
her yerden bi hata alıyorum, tablolarla oynaya oynaya :D
gerci yedekleri var ama yedekten yukleyincede karakterleri halletmeliyim

neyse bu gece ugrasayım, sizinde aklınıza bişeyler gelirse yardımlarınızı beklerim

17 yaşımdan beri bikere ağladığımı hatırlıyorum oda 19 yaşımda sitenin dil sorununu çözmeye çalışırkendi.. saat sabah 5 falandı galiba.. ve 2 haftadır uraşıodum.. stres yapıo bu dil sorunu siteyi bi açıosun bi bakıosun arapça-türkçe karışımı herşey.. ve denemediğim yol kalmamıştı.. bigdump 'tan tut dil kodlamısını değiştirmeye siteyi ayrı bi dizine kurmaktan tut mysql yedeklerini not defteriyle açıp kodlar arasından değişiklikler yapmaya ... off neyse yine ağlicam şimdi :D valla çok can sıkıcı bi durum.. tekrar kolay gelsin abicim..
11-09-2007, 11:00
en son senin durumunu hatırlıoyorum ve halini.
cunku aynı sorun benimde basıma geldi ve 3-4 gün bounca ugrasmıstım.
ki bu ugras sabah aksam suruyordu.
eski hostum kapanmıstı ve yurtdısından hiç dilinden anlamadıgım bi firmadan hosting almıstım 4gb lık :D
yardım için ingilizce, fransızca, almanca bile mailler yazdım ve sonunda hosting firması beni bu dertten kurtarmıstı. ama bu sorundan anlayacaklarını sanmıyorum.
ama eger dil sorununu cozemezsem topu yine onlara atacam tekrar yuklermisiniz die :D
site dunden beri kapalı.
uye girişi yapmaya calısanların listesi 89 kişi olarak gozukuyor ve bu benim canımı sıkıyor.
bi okadar kişide gun boyunca gelip gitmiş. Bu uyelere karsı cok buyuk bir ayıbım oluyor tamda bu kadar tutmusken
Mesaj Önizleme 

Bize Ulaşın | MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2008 MyBB Group, MD Mavi Teması : Baybars, Overview by MyBBoard.de
Sponsorlar:
dinamithosting.com - Msn Nickleri - ultravb