Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
Mybbhost.Net Sinan Lamer ına Dikkat Edin
Yazar Mesaj
**SaBRoZa**
TRFoRuMCuYuZ.CoM

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 4
RE: Mybbhost.Net Sinan Lamer ına Dikkat Edin

yine mi aynı muhabbetler yaw arkadaşlar bırakın artık şu kavgaları herkes kendi işini yapsın

24-04-2008 03:49 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
blackinci
(D~U~B)
*

Karma Puanı: 35
Yazık

Yazık!
Eğer şifrelere sahip olsalardı ne olurdu ?
* 1.4 beta dosyalarına sahip olurlardı
* Ali'nin beta üyeliği risk altına girerdi zira bu dosyaları arno bizimle paylaştı diyebilirlerdi. (beta dosyalarının paylaşımı yasak)
* MaxiServerın dikkati için teşekkür etmek lazım bir dalgınlığa gelip şifreleri gönderebilirdi ama şükür böyle bişey olmamış
yani bu ahlaksızca yapılan şeyin planı google sıralaması değildir

Aslında bir çok insanın bilmediği şeyler var daha anlatsak yada ali anlatsa roman olur
misal benim adıma aliye telefon açıp site hacklendi şifreleri verde düzelteyim gibi bir çok şey

Yani artık bu tür şeyler yapılmasa insanlar büyüse, akıllansa böyle çirkin şeylere başvuramasa herşey çok daha güzel olacaktır ama işte ama sı var Düzelir inşallah nediyelim bunlarıda gördük

24-04-2008 05:04 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
K_E_M_O
blacxiyah.com

Karma Puanı: 3

Şaşırıyorum ve acıyorum..

Biliyorsan Paylaş Mod Yapsınlar, Bilmiyorsan Sus Banlamasınlar :D

>>Burdan Forumuma
>>>>>Burdan Bloğuma
>>>>>>>>Ulaşabilirsin!!

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne..
Mehmet Akif ERSOY..
24-04-2008 05:14 PM
aaa
Üye

Karma Puanı: 0

Arno Yazan:
Tabi hala o domainle google aramalarında onların sitesinden üstte olduğuna göre site bu kadar çok öküzlük yapmaları doğaldır. Biz işimiz düştü mü adam gibi gider isteriz gerekirse istemekte diretiriz ama bunlar illa hile hurda ile yapmaya çalışırlar...

Kıskananlar çatlasın ohh :D

Yok Mybbdestek.com gibisi. M T R de Bi hosting satışlarımızla ilgili konu açtık o ne desem küfür yasak böyle bi sitede küfür zaten geçmez yakışmaz bize çünkü o admin olcak adam sadece admin değil o mod olcak hıyarlarda Dalga geçtiler yok serverınıza sokayım yok ezik portal kurmuşlar vs. vs tabi ardından hemen sildiler benim okumam yeterliydi ya...
Ama mybbdestek de harbi bi kardeşlik arkadaşlık var...

K_E_M_O Yazan:
Şaşırıyorum ve acıyorum..

bana http://www.kucukgoogle.com 'u hatırlattın Eyw Gülücük

Sxe İnjected Oyun Forumlarında 1. Numarayız... Teknolojioyun.com

En son düzenleme: 24-04-2008 05:28 PM aaa.

24-04-2008 05:27 PM
Dedektif
MyBB Dedektifi

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 29

Sinan ve sitesi hakkında artık hiçbir şekilde yorum yapmayacağıma dair söz vermiştim. o nedenle bu konuda yorumsuz kalıyorum.

::::::::::::::::::
W W W
24-04-2008 09:30 PM
GececiSezgin
BlueHayat.Com Çoşalım Hade :)

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 1

ben mybb ye ilk önce ***** de başladım yalan sölicek halim yok da düne kadarda orada idim ama bu gün buradayım nedeni ise orada sürekli yöneticiler tarafından küçümsenmekdi adamlar biliyoruz havasında bilisunda Sayın arkadaşım her seferinde insanın yüzüne vurulmaz ha ne öğrendim yanlış mekanda başlamışım ama doğru mekana geldiğime eminim işallah bölede kalır sinanda böle bişi yapmış valla çok acıdım hallerine ben onların da 1 ay olmadı kocam yedikleri indexi görmüş adamım hemde ilk ben gördüm gece yarısı site birden alak bulak olmuşdu bi iki kişi vardı konu açdım neydi o diye falan adamlar yok bişi falan deyip konuyu sildilerdi okadar aşaya inmişlerki artık lafım yok onlara

Selametle .....

Bana Ulaşmak için : dert_ortagi@w.cn msn Adresim

Benim Tüm Mesajlarıma Ulaşmak İçin Tıkla

24-04-2008 10:09 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
KaRaMaSkE
MyBBDestek Maskesi

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 7

ByResul
sana %100 katılıyorum adamın üyelere bir davranışı var vede yanındaki mybbden çakmayan yöneticileri dövmekten beter ediyorlar adamı.
kimse mtrde kalamıyor hepsi kaçıyor ***** gitti exacalence mine o da gitti üyelerde farkıda artık kimin haklı olduğunu biliyorlar.

Uzakta
sxe 5.0
dizi izle
24-04-2008 10:52 PM
yankee
Üye

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 1

Arkadaşım Sen onu Bırak Yönetimde Olan Arkadaşlar Bile Bıraktı,Bir Zamanlar Yönetici Yazan Şimdi Üye Yazıyor..Kendi İsteği İle bıraktı,Profilinde yazıyor..
Bunlar Melek Yüzlü Sahtekar..

24-04-2008 11:24 PM
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle