Bırakın ya bunların seviyelerin düşemeyiz bizim bunlardan daha önemli işlerimiz var.. Adamın bize yaptığına bak
bana aklı sıra bizi kandıp mybb.gen.tr ye konacak bizde o göz var mı ? Biz acemi değil profesyonel de değiliz ama kim ezik kimin ezik olmadığını anyalacak kadar zekiyiz..
Tabi hala o domainle google aramalarında onların sitesinden üstte olduğuna göre site bu kadar çok öküzlük yapmaları doğaldır. Biz işimiz düştü mü adam gibi gider isteriz gerekirse istemekte diretiriz ama bunlar illa hile hurda ile yapmaya çalışırlar...
Tickhinin bana msnden dediği şu komplo yapıyorlar
Benim cevabımda şu kimin kime komplo yaptığı belli oluyor.
Adam akıllı olsa ilk önce arnonun msnsini yazıyor arno@mybbdestek.net diye daha sonra kendi msn adresini yazıyor.
yazık o adama acıyorum ya ben ilk ***** de takılıyordum üyelerle hitabı berbat neredeyse adamı dovecekler ama md de kardeşliği gördüm ben arno blackinci baybars themem fln tüm yöneticiler üyelere hitabı çok güzel gerçekten abilik yapıyorlar Saolun Böyle Bir Site Yaptığınız için zaten arno ve blackinciyi kızdıran adam onlar ve sanırsam o yüzden siteyi bıraktılar bırakmasalardı md çok güzel gelişirdi şuanda da gelişiyor orasına bişi demiyorum ama arno ve blackinci bu işi iyi biliyorlardı kanımca