Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
mybb.gen.tr ile ilgili bir elistiri
Yazar Mesaj
burak_cezaaa Ban!!
Md Banlı üye

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
Cvp: mybb.gen.tr ile ilgili bir elistiri

Aslında düşünce olarak güzel bir çalışma.Ama biz link veya banner değişimi konuları açtığımız zaman öbür siteye katılım az olduğundan dolayı link değişim veya banner değişim konularımız sadece yazdığımızla kalıyor.Ama mybb.gen.tr henüz yeni bazı üyeler daha oraya alışamadı.Şu alışma süresi geçsin orasıda en az burası kadar hit yapacaktır.

26-12-2007 12:38
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 13
Cvp: mybb.gen.tr ile ilgili bir elistiri

Çapraz reklam yapmaya başlayacağım zaten. Böylece herkes haberdar olacak. Hatta bazı konuları siteler arasında duyuru olarak geçmeyi düşünüyorum. Böylece diğer sitede neler oluyor görebileceksiniz. Özellikle yarışmalar kısmı eğlenceli geçecektir diye tahmin ediyorum. İlginçtir ki şuan googleda mybb diye arattığınızda ilk sırada çıkan site mybb.gen.tr dolayısıyla googledan gelen yeni bir üye durumu kavrayamayabiliyor. İlk hedef bu yeni gelen arkadaşları mybbdesteke yönlendirmek ve o arada da mybbdesteki ilk sıraya çıkarmak :D

27-12-2007 07:28
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb