Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (7): « İlk < Önceki 1 2 [3] 4 5 6 7 Sonraki > En Son »
mybb tags yazılmış
Yazar Mesaj
themem
MybbDESTEK

Grup: Admin
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 25
Cvp: mybb tags yazılmış

taglara tıklayıp konulara ulassınlar diyorsanız acmak istediginiz forum bolumlerinin izinlerinden ziyaretcilere acacaksınız bolumleri

19-12-2007 06:23
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Okkeyno
Üye

Grup: Üye
Karma Puanı: 0

ben çalıştırdım.

otomatik yapınca senin yazdığın taglar işe yaramıyo. Ama ben yine de otomatik yapıcam çünkü üyeler tag yazmaya uğraşmaz. Hemde her konunun tagları olur.
güzell..

Bi de bu eklenti ne işe yarıyo tam olarak? Google ile ne gibi bişeyi var?

İşe yarar mı cidden?

En son düzenleme: 19-12-2007 04:41 Okkeyno.

19-12-2007 04:39
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
action82
Yeni Üye
*

themem Yazan:
taglara tıklayıp konulara ulassınlar diyorsanız acmak istediginiz forum bolumlerinin izinlerinden ziyaretcilere acacaksınız bolumleri

Bölümler ziyaretçilere açık fakat taglara tıklandığında tag=eklenti şeklinde giriş yapıldığında ziyaretçilere izin vermiyor. tam olarak nereden izin veriyoruz onu anlayamadım. lakin ziyaretçiler tagları kullanamayınca google botta muhtemelen kullanamıyor, google botta binlerce farklı linkin gittiği sayfayı üye giriş sayfası olarak gördüğünde faydadan çok zarar sağlıyor.

31-12-2007 02:08
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Aysah1t
HiperMember

Karma Puanı: 1

action82 Yazan:

themem Yazan:

Bölümler ziyaretçilere açık fakat taglara tıklandığında tag=eklenti şeklinde giriş yapıldığında ziyaretçilere izin vermiyor. tam olarak nereden izin veriyoruz onu anlayamadım. lakin ziyaretçiler tagları kullanamayınca google botta muhtemelen kullanamıyor, google botta binlerce farklı linkin gittiği sayfayı üye giriş sayfası olarak gördüğünde faydadan çok zarar sağlıyor.

action82 evet bende aynı senin gibi düşünüyorum. andyou fikrin varmı acaba tagları ziyaretçilere nasıl kullanılır hala getirebiliriz.

04-01-2008 04:27
fika
Vitadin CHaT

Karma Puanı: 1

çok ii ya ben yapsam bu kadar olurmuydu bilmem LeX herşeyi düşünmüş ;)

04-01-2008 11:17
Sersery
İşsiz Webmaster :)

Arkadaşlar
TagCloud__ Status
Make It Possible So People Can Add Tags To Their New Thread For A TagCloud.
seçeneğini hayır yapsak, yinede otomatik tag eklermi?

06-01-2008 03:43
emrebursali_2
Www.AybenFanClub.CoM

RE: mybb tags yazılmış

o tag kısmını yani kelimler yazıyor orayı temaya uyumlu yani vb deki gibi olsa süper olacak ama belki yapan olur :D

10-02-2008 10:10
rekless
Yeni Üye
*

RE: mybb tags yazılmış

arkaşdaşlar artık ziyaretçiler tag ları tıkladığında konuları görebilicekler.şöyle anlatayım;
forumun ana dizinine attıgınız "tagcould.php" indirin.sonra not defterinde açın dosyayı. şunları bulup silin

PHP Kodu:
if($mybb->user['uid'] == 0)
{

error_no_permission();

şimdilik tek sorunum butonlarda kayma oluo.tag lar ne kadar uzarsa butonlarda bi o kadar sağa kayıyo :D inş. bunu da hallederiz Gülücük

05-03-2008 10:09
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb