Warning: opendir(../sitemaps/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/admin/sitemap.php on line 516
Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/admin/sitemap.php on line 526
böyle bir hata aldım Durumu Göster Diyince Sitemap Oluştur Diyincede
Unable to create sitemap file
Bunun İngilizce Versiyonunu Kurmak İçin Dün Adeta Yırtındım Denebilir. Localde Sorunsuz Çalışıyor Fakat Host Üzerinde İzinleri Bir Türlü Ayarlayamadım.
Sanırım Bi Kaç Klasörün Dosyanın Vs. İzinlerini 777 Yapmak Gerekli Ama Bunların Hangileri Olduğunu Henüz Çözebilmiş Değilim.
Sitemap Oluştur Dediğimde "Division 0 .... " Gibi Bi Hatayla Karşılaşmıştım. Uğraştım, Çözemeyince Kaldırmak Zorunda Kaldım. Çözülürse Büyük Bir Hayır İşlenmiş Olur (:
Warning: opendir(../sitemaps/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/admin/sitemap.php on line 516
Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/admin/sitemap.php on line 526
texa aynı hata bendede var
böyle bir hata aldım Durumu Göster Diyince Sitemap Oluştur Diyincede
Unable to create sitemap file
arkadasım bır ıs yapmıssın yarım yamalak bırakmıssın o zaman bıraksaydın hıc ellemeseydın
neysekı yapımcı "mavericck"den ogrendım sorunu ayrı konu olarak acıyorum