Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (14): « İlk < Önceki 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 Sonraki > En Son »
MyBB SEO 1.0 Beta 9
Yazar Mesaj
jazz37
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Cvp: MyBB SEO 1.0 Beta 9

ilk seo yu kapa sonra ftp den .htaccess changemod unu 777 yap tekrar eklentiyi çalıştır.Çalıştırdıktan sonra .htaccess in changemod unu eskiye çevir.

08-10-2007 12:16
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
projectplus
O Şimdi Asker!

Statü: Uzakta

dj_kriz Yazan:

benim işte Yazan:
:D
Sayın Arkadaşım benimde senin düşündüğün gibi aklıma geldi ama türkça karakterli başlıkları açmıyoki

Arkadaşlar sitemin adresi thread-t-234.html#pid789 yapmak zorunda kaldım. forum başlığı yapmak istiyorum. Ama Türkçe başlıkları açmıyor ne yapmalıyım. tşkler...

Türkçe'de kullandığımız (ç,ğ,ö,ü,ş) gibi karakter zaten site isimlerinde kullanılamayacağı gibi seo da da kullanılmamaktadır. Yani;

Türkiye'nin Önemi gibi bir konuda turkiye-nin-onemi gibi bir sonuç alırsın. Google de bu tip konularda önce konu başlığına sonra seolanmış konu başlığına bakar..

08-10-2007 01:57
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
nbaodasi
Acemi Üye
**

alaskan Yazan:
Arkadaşlar host şirketimle olan sorunlarım dolayısıyla bütün verilerimi kaybettim. Herşeye yeniden başladım seo dosyasınıda tekrar upload ettim yine aynı linkten indirebilirsiniz.

http://forum.paylasim-tr.com/201569/seo.rar

Hocam bir daha versen çok iyi olur ya Güzel

08-10-2007 07:14
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
53hacker89
RizeliGenc89.COM

Karma Puanı: 1

bendede böle bi hata verdi neden olur acaba fikri olan söyleyebilirmi..

08-10-2007 10:13
Almora
Üye

3. .htaccess dosyanızın CHMODUNU 777 yapın(seo'yu kurduktan sonra yeniden eski chmodları gireceksiniz) CH modu nedir anlamadım biri bana anlatabilirmi yada msn volkiest@hotmail.com yardımlarınızı bekliorum...

09-10-2007 12:32
Almora
Üye

arkadaslr changemod nedemeeeekk nasıl yapılır

09-10-2007 01:05
projectplus
O Şimdi Asker!

Statü: Uzakta

Almora Yazan:
arkadaslr changemod nedemeeeekk nasıl yapılır

changemod: Windows uygulamalarının yazılabilir izinlerine benzeyen bir türünün Linux sunucu çeşitlerinde kullanılmasına changemod denir. changemod Windows ortamında salt okunur sınırlamanın karşıtıdır. Yada 777 tamamen yazılabilir.

Gelelim nasıl yapıldığına bir FTP uygulaması indir. Ben Filezilla kullanıyorum. Filezilla ücretsiz uygun bir yazılımdır. FTP sunucuna bağlan. changemod ayarlamasını yapmak istediğin dosyanın üzerine gel ve sağ tıkla ingilizce sürümlerinde 'File attributes' şeklindedir. Onun üzerine tıkla Numeric Value bölümüne gel ve tam yazma izni vermek istediğin dosyadaysan ona 777 ver. O dosya artık yazma iznine kavuşmuş demektir ;)

Kolay gelsin..

10-10-2007 06:13
PaSHa402
Acemi Üye
**

kim yaptıysa ellerine sağlık tr karakter hatası yok tertemiz bi seo eklentisi...

19-10-2007 02:52
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri vBCoders blackinci Baybars