MyBB 1.4 Tam Türkçe Paketi yayınlandı. Kurulum ve güncelleme yapmak için lütfen linkteki konudaki dosyayı indiriniz.

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MyBB SEO 1.0 Beta 9
29-07-2007, 07:52
Cvp: MyBB SEO 1.0 Beta 9
ben kurdum aktifleştirdim robot ftp dizin attım ayarları öle bıraktım indexlenir mi?
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
30-07-2007, 06:40
ben şu seoyu bi türlü kuramadım 5 kere denedim hala konulara girdiğimde sayfa görüntülenemiyor diyor ben beceriksizim herhalde :D
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
13-08-2007, 12:43
Gülücük benkurdum hocam sagol AoRGuN emegine saglık
26-08-2007, 01:22
1.6 da olmadı 1.9 da..
neyse belki düzgün bişe çıkarda onu kullanırız
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
01-09-2007, 01:03
seo ne desem ayıp olmaz dimi :D
01-09-2007, 01:20
http://www.google.com.tr/search?q=seo+ne...=firefox-a şunu yazsam ayıp olmaz dimi?
01-09-2007, 10:47
SEO, "search engine optimizer" (arama motoru doktoru) teriminin kısaltmasıdır. Birçok SEO, web sitesi sahiplerine metin yazmaktan site düzenleme önerilerinde bulunmaya ve bir sitenin gönderilebileceği ilgili dizinleri bulmaya yardımcı olmaya kadar birçok yararlı hizmet sunmaktadır. Ancak, etik davranmayan bazı SEO'lar, saldırgan pazarlama çalışmaları ve arama motoru sonuçlarını dürüst olmayan bir şekilde değiştirme girişimleri yüzünden sektöre gölge düşürmüştür.

Google'ın hiçbir SEO ile ilişkisi yoktur ve bu konuyla ilgili herhangi bir öneride bulunmamaktadır. Ancak, sitenizi geliştirecek bir SEO ile arama motoru sonuçlarından tümüyle çıkarılma olasılığınızı artırma dışında bir işe yaramayacak SEO'ları birbirinden ayırmanıza yardımcı olacak birkaç ipucu verebiliriz.

http://www.google.com/support/webmasters...swer=35291
01-09-2007, 10:34
konulara giriyor ama kategorilere girmeye kalktığımızda

Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier '1' in /home/telarsiv/public_html/forum/inc/plugins/seo.php on line 438

bu şekilde hata veriyor bunu nasıl düzeltebiliriz?
Mesaj Önizleme 

Bize Ulaşın | MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2008 MyBB Group, MD Mavi Teması : Baybars, Overview by MyBBoard.de
Sponsorlar:
dinamithosting.com - Msn Nickleri - ultravb