Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (5): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Mybb' nin geleceği
Yazar Mesaj
J@MeS
Herşey Mybb İçin

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Mybb' nin geleceği

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşünüyordum ne zaman yazsam diye karar veremedim nasip bu güne denkmiş

sorum mybb nin geleceği örneğin bir mybb sitesinin 5-6 yıl sonraki hali yada bu rakam daha fazla da olabilir diyelim herhangi bir kişinin mybb forumu var ve ilerledikçe ilerliyor konu sayısı 400 binlere mesaj sayısı milyonlara vuruyor yani bir mybb forum bu rakamları kaldırabilirmi e malum site büyüdümü bir o kadarda güvenliği olması lazım kendini bilmezler saldırı yapacak hacklemek isteyecekler onun için mybb nin böle bi geleceği varmı vb siteler gibi açıklayıcı bilgi verirseniz seviniriz

Lütfen bilgi sahibi arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler mybb forumcular için gelecek vaat eden bilgiler olsun kimse istemez sitesinin büyüyüp sonra kapanmasını yada zarar görmesini teşekkürler saygılar.

18-12-2007 12:19
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
OfisTech.Net
OFİSTECH

Cvp: Mybb' nin geleceği

mybb yazılımcıları bunu düşünmüşlerdir. kim ister yazdığı sitenin 4-5 yıl sonra kulanılmayacak hale gelmesini

bu konu hakkındaki kesin olarak bişey söylemek zor ama chris in ekibi bunu bizden önce düşünmüştür...

deneyip görmekte fayda var Zuha

En son düzenleme: 18-12-2007 12:27 OfisTech.Net.

18-12-2007 12:25
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
J@MeS
Herşey Mybb İçin

tabiki denemekte fayda var ben demiyorum mybb o kadar mesaja ve konuya dayanmaz maksat bilgi almamız ve kendimizi ona göre hazırlamamız

18-12-2007 12:28
OfisTech.Net
OFİSTECH

J@MeS Yazan:
tabiki denemekte fayda var ben demiyorum mybb o kadar mesaja ve konuya dayanmaz maksat bilgi almamız ve kendimizi ona göre hazırlamamız

bütün ipler arnonun elinde chris e bi msj yazsa yeter :D bakalım ne diecek Zuha hayır kaldırmaz o kadar konu ve msj ı diecek değil ama yinede sormak en doğrusu olur ;)

18-12-2007 12:32
FeDaKaR44
:D...beceriksiz uye..:D

Karma Puanı: 2

teknoloji her dk gelişiyor...
sorun olsa bile ilerde oda halledilir biz o seviyeye gelmeden..
benim fikrim...

18-12-2007 12:42
J@MeS
Herşey Mybb İçin

FeDaKaR44

seni anladım fakat teknoloji ile değil konumuz mybb ile Gülücük mybb nin kadar iyi olduğu yönünde

18-12-2007 12:43
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 10
18-12-2007 12:52
FeDaKaR44
:D...beceriksiz uye..:D

Karma Puanı: 2

ben sadece mybb sitesini yapan şahısların...
zamanla geliştirecek şeyleride bulacağını soylemek istedim...
bu siteyi yapan veya yapanlar elbet burda bırakacak değiller ya...
zamanla geliştirecekler...
biz buyuyene kadar elbet sorun çozulur demek istemiştim...

18-12-2007 12:55
Sayfa (5): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars