Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
MyBB Dersler & Kılavuzlar Bölümü
Yazar Mesaj
Ages Koch Ban!!
www.hamachilive.com

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
MyBB Dersler & Kılavuzlar Bölümü

ben MyBB Dersler & Kılavuzlar bölümünde bi anlatım yapıp yayımlamayı planlıyordum ama oraya yetkimiz yokmuş. bizim anlatım yapmamıza mı gerek yok yoksa başka biyere mi açmamız gerekiyor konuyu?

19-02-2008 05:51
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
CanCoNTi
.can {

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 26
RE: MyBB Dersler & Kılavuzlar Bölümü

"Sizden Gelenler" bölümüne açıyorsunuz, onaylanırsa zaten klavuza taşıyoruz.. Üyelerin oraya konu açma yetkilerinin olmamasının sebebi defalarca açıklandı..

19-02-2008 06:14
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Ages Koch Ban!!
www.hamachilive.com

Grup: Banlanmış

sebebini sormadım zaten. yanlış yere açmak istemediğim için nereye açacağımı öğrenmek istedim.

19-02-2008 06:17
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Batur
Admin

Grup: Admin
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 51

"Sizden Gelenler" bölümüne MyBB ile ilgili kendi çalışmalarınızı yada alıntı bazı döküman ve çalışmaları ekleyebilirsiniz. Alıntıların kaynağını belirtmeyi unutmayın.

Konularınız yetkililer tarafından incelenir, uygun olduğu takdirde gerekli alana taşınır.

"Sizden Gelenler" bölümün açmamış ve heryere üyelerin mesaj yazmasına izin verseydik, forumda düzen diye birşey olmaz, çöpükten öteye gitmezdi. Bizi anlamınızı umuyor, iyi çalışmalar diliyoruz.

En son düzenleme: 19-02-2008 07:17 Batur.

19-02-2008 07:16
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars