Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (12): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
MyBB Azerbaycan
Yazar Mesaj
Sir_Night
МйББ Поддержка Турция

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 11
MyBB Azerbaycan

mrb arkadaşlar ben Azerbaycan da yaşıyorum..bilenleriniz vardır mutlaka..Azeriler web ve wap sitelerine oldukça meraklı insanlar..gençler tabiki...azeri web sitelerinin %90ında DLE sistemi kullanılıyo..(Örnek Site)MyBB burda fazla tanınmıyo...amacım MyBB yi burda tanıtmak..MyBB Destek Azerbaycan yani.sizce bu işe girmeliyim?

En son düzenleme: 19-04-2008 09:55 Sir_Night.

19-04-2008 09:54
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
burak_cezaaa Ban!!
Md Banlı üye

Grup: Banlanmış
RE: MyBB Azerbaycan

Türkiyenin ve Azerbaycan'ın dilleri birbirlerine oldukça benziyor.Azerbaycan çevirisinde sıkıntı çekmezsin.Ama kendini gerçekten MyBB'de profesyonel görüyorsan ve her türlü yardıma koşabileceğini düşünüyorsan girebilirsin.Ama çok iyi düşünmen lazım.

19-04-2008 09:57
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
okankrms
Abone Üye

Karma Puanı: 2

girersen baya zor bir işe kalkışmış olursun... ama yine de birkaç kişi daha bulup giremeni öneririm...

En son düzenleme: 19-04-2008 10:02 okankrms.

19-04-2008 09:59
Sir_Night
МйББ Поддержка Турция

ya çok eksiğim olduğunu iyi biliyorum..ama burda php konusunda kendilerini aşmış olan Azeri ve Türk arkadaşlarım var..sadece onları bir araya getirip öncülük etmek kalıyo bana...öyle bişey yapmış olsam burdan bi kaç kişiyi transfer ederiz belki :D:D

19-04-2008 10:01
farux123
maxoyun.info

Karma Puanı: 1

Sir_Night Yazan:
mrb arkadaşlar ben Azerbaycan da yaşıyorum..bilenleriniz vardır mutlaka..Azeriler web ve wap sitelerine oldukça meraklı insanlar..gençler tabiki...azeri web sitelerinin %90ında DLE sistemi kullanılıyo..(Örnek Site)MyBB burda fazla tanınmıyo...amacım MyBB yi burda tanıtmak..MyBB Destek Azerbaycan yani.sizce bu işe girmeliyim?

azerbaycan'da yaşıyormuşsun demek ki azerice biliyorsun.çevirmekte neden sıkıntı yaşayasınki.ülke genelinde ilk olmak güzel bir duygudur heralde Gülücük .. Altından kalkarım dersen başla Gülücük .. Türkiye'den de girişler fazlaca olur sanırım..Kolay gelsin şimdiden..

19-04-2008 10:02
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
burak_cezaaa Ban!!
Md Banlı üye

Arkadaşlarınla önce görüş.Eğer gerçekten yardım edebileceklerini düşünüyorlarsa.Bence girmelisin sende bu işe. Azeri kardeşlerimizinde bu güzellikten yararlanmaya hakkı var Gülücük

19-04-2008 10:05
Sir_Night
МйББ Поддержка Турция

sorun çevirmekte değil..sorun azerilerin bu dle denen sistemde ısrarcı olmaları...

19-04-2008 10:07
burak_cezaaa Ban!!
Md Banlı üye

MyBB çok iyi tanıtmalısın ki DLE sisteminden vazgeçip MyBB'yi kullansınlar.Önce Azerbaycan ile ilgili güzel bir MyBB forum hazırla.Kullanmak isteyenlerin test etmelerini sağla.Zamanla ilgi artacaktır.

19-04-2008 10:10
Sayfa (12): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb