Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (8): « İlk < Önceki 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Sonraki > En Son »
Mybb 1.2.12 Güvenlik Güncellemesi
Yazar Mesaj
SanaL
TR Çeviri & Geliştirici

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 2
Cvp: RE: Mybb 1.2.12 Güvenlik Güncellemesi

jackal415 Yazan:

themem Yazan:
config.php ve settings.php dosyasını geri atın uzerine yazdırmamanız konusunda uyarı yapmıstım. ve yine aynı mesajımda sadece degişen dosyalarında linkini vermiştim.

install yapmadıysanız tekrardan forumu bir daha kurmanıza gerek yok.
yaptıysanızda yedeginizi geri yukleyin duzelir.
Tabi config.php ve settings.php dosyasını degiştirdeyseniz duzenledikten sonra

confıg ve settıng.php yı ftp ye gerı attım ama sımdıde kurulum ıstıyor kurulummu mu yapayım yapınca oncekı db gıdecekmı

dostum eğer sıkıntı çekiyorsan özel destek veririm ÜCRETSİZ.. MSN : sanalmybb@hotmail.com Güzel

21-01-2008 07:01
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
tolgahant
Heavy is the law!

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 1
RE: Mybb 1.2.12 Güvenlik Güncellemesi

Anlamadığım şey dosyalar sadece değiştirilicekse bunların içinde neden bi install dosyası var? Sadece dosyaları değiştirmek yetio mu yoksa install komutunu çalıştırmamız mı gerekio sitede? yada sadece dosyalar yüklenecekse install dosyasını yüklemicez mi?

21-01-2008 07:46
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
jackal415
gelecek birgün gelecek

Karma Puanı: 1

tolgahant Yazan:
Anlamadığım şey dosyalar sadece değiştirilicekse bunların içinde neden bi install dosyası var? Sadece dosyaları değiştirmek yetio mu yoksa install komutunu çalıştırmamız mı gerekio sitede? yada sadece dosyalar yüklenecekse install dosyasını yüklemicez mi?

ya bende bunu anlamadım ıste o dosyayı ındırdım ftp de kılerle degıstım sonra kurulum ıstıyor

21-01-2008 07:52
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Gang$ta
MyBB Destek 4eva

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 8

Bende de o noktada çelişki oldu Gülücük dosyaları atıp upgrade.php mi calıstırmamız gerekiyor yoksa dosyaları attığımız zaman upgrade işlemi tamamlanmıs olacak mı?

!
21-01-2008 08:09
buraq
www.turkteam.info

Karma Puanı: 0
Cvp: Mybb 1.2.12 Güvenlik Güncellemesi

Arkadaşlar bunlarla ilgili yazıları okudum.tiki 1.2.10 dan sonra güncelleme olmayacak demişti.Ama gördükki ciddi problem oluyor bu açıkları bir yönden kapatalım dedik diyor.Ve bu son güncelleme paketiydi diyor.

21-01-2008 09:38
CoolMan
love mybbdestek.com

Karma Puanı: 2

güncelemeler hangi dosyaların hangi satırlarında yapıldı? bu konuda bir bilgi yok mu acaba.. beş ya da on dosya veya hepsi.. ama nereleri güncellediler.. bu kodlar verilse benim gibi manuel yapmak isteyenler için çok iyi olacak.. o kadar modifiye yaptıktan sonra emeğimin kaybolmasına üzülürüm.. 1.2.12'nin manuel günceleme kodları verilinceye kadar 1.2.11'de beklemeye devam edeceğim..

21-01-2008 09:45
myheart Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

bence bekle bende hatalar doldu ama ben bir upgrade daha yaptım sorun yoq yani iki kere upgradede hata olmuyor 2. sinde pluingler açıktı:D

21-01-2008 09:51
Gang$ta
MyBB Destek 4eva

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 8
Cvp: RE: Mybb 1.2.12 Güvenlik Güncellemesi

CoolMan Yazan:
güncelemeler hangi dosyaların hangi satırlarında yapıldı? bu konuda bir bilgi yok mu acaba.. beş ya da on dosya veya hepsi.. ama nereleri güncellediler.. bu kodlar verilse benim gibi manuel yapmak isteyenler için çok iyi olacak.. o kadar modifiye yaptıktan sonra emeğimin kaybolmasına üzülürüm.. 1.2.12'nin manuel günceleme kodları verilinceye kadar 1.2.11'de beklemeye devam edeceğim..

katılıyorum elle tutulur tek bilgi 1.2.12 nin cıktığı Gülücük

!
21-01-2008 09:52
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb