Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (5): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
1 Oy - 5 Ortalama   MyBB 1.2.11 Tam Türkçe Paketi
Yazar Mesaj
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 13
MyBB 1.2.11 Tam Türkçe Paketi

MyBB 1.2.11 ile yüksek riskli bazı açıklar kapatılmıştır.

Yapımcı: Arno
MyBB Versiyonu:1.2.11

Kullanım Şartları

• Copyright bölümündeki 'Türkçe Çeviri: MyBB' bölümünü kesinlikle kaldırmayınız. Lütfen emeğimize saygı gösterin.
  • Bir yerde yayınlamak isterseniz http://www.mybbdestek.com dan alıntı olduğunu söylemeden yayınlamayınız. Copyright bölümünde ve bazı yerlerde değişiklik yapsanız bile dosyaların bize ait olduğunu açığa çıkaracak bilgileri saklı tutmaktayım.

Şimdi hazırlamış olduğum pakette yaptıklarımın bir listesini yayınlamak istiyorum:
  • MyBBDestek Türkçe Çeviri kurulum dosyalarına entegre edildi.
  • Kurulum ve upgrade sihirbazları tamamen Türkçeleştirildi. Artık daha anlaşılır bir şekilde kurabilirsiniz forumunuzu.
  • Cevap Gönderimi, Hızlı Cevap Gönderimi ve Özel Mesaj gönderimindeki Cevabın kısaltılması olarak kullanılan "RE:" yazısı "Cvp:" şeklinde değiştirildi.
  • RSS kullanmındaki Türkçe karakter sorunu düzeltildi.
  • Özel mesaj gönderiminde başlık yazılmadığı zaman yazan "[no subject]" yazısı "[başlık yok]" şeklinde değiştirildi.
  • Documention dosyaları Türkçeye çevrildi.

Eklenti(ler)

.rar File  MyBB 1.2.11 Tam Türkçe Paketi.rar (Boyut: 1.23 MB / İndirilme: 1783)
08-01-2008 07:14
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Lorderont Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış
Cvp: MyBB 1.2.11 Tam Türkçe Paketi

Teşekkürler ArnoGülücük Arno birde avatarlar falan yine gittiYardım

En son düzenleme: 08-01-2008 07:19 Lorderont.

08-01-2008 07:17
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
TeXaS
KiMe ßaKMı$TıN ?

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 5

güncelleyelim bakalım :D

08-01-2008 07:20
Gang$ta
MyBB Destek 4eva

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 8

Arno güncellememiz gereken dosyalar sadece; forumdisplay.php, search.php mi yoksa baska dosyalar da var mı?El ile güncelleme yapabilmemiz mümkün mü acaba?Diğer dosyalarda yapmış olduğumuz değişikliklerin kaybolmaması için bu tür bir anlatım yaparsanız sevinirim...

!
08-01-2008 07:48
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
emrebursali_2
Www.AybenFanClub.CoM

Karma Puanı: 0

1.2.9 dan direk bunu güncellesek olur mu tabi ftp ye bütün dosyaları attıktan sonra upgrade.php yi çalıştırarak

08-01-2008 07:58
Lorderont Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

Arno duyurulara yeni konu açtı orda 1.2.11 hakkında detaylı açıklamayı yaptıGülücük

08-01-2008 08:00
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 13

@dj_unique: Linkteki konuyu incelersen sorunun cevabını bulmuş olacaksın: http://www.mybbdestek.com/forum/showthre...?tid=15253

@emre: evet eğer forumun 1.2.9 ise bu konudaki dosyaları sitendeki dosyalar üzerine yapıştırıp güncelleme yapacaksın. Ancak settings.php ve config.php dosyalarını üzerine yazdırma sakın. Bir de yedek al.

@Nouman: iki dk önce anlatımları yaptınız diye hemen buralara pislik yapmaya gelmeyin! Ben üniversite okuyorum sizin gibi popo büyütmüyorum bundan dolayı bazı işlere geç kalmam doğaldır...

08-01-2008 08:09
yankee
Üye

Karma Puanı: 1

Teşekkürler paylaşımınız için..Anlamadığım şey hala mybb hata eriyormu bu sürümlerde hani oluyor ya mesaj gönderirken falan veya avatar değiştirirken acaba bunlar düzeltildimi bu versiyonda..Sorun çıkartıyor diye bahsettiğim versiyon 1.2.3

08-01-2008 09:41
Sayfa (5): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb