MK PORTALın kurulumunda burayı anlamadım, bana açık bi dille burayı anlatabilecek olan bırı varmı acaba? Teşekkurler.
/forum (yada farklı isimli ve forumunuzun yüklü olduğu klasör)
/mkportal ("upload" klasörü içindeki mkportal klasörü- )
/index.php ("upload" klasörü içindeki index.php dosyası -)
Bu yapı şeklinde olmalıdır yoksa MKPortal düzgün bir şekilde çalışmaz :
Eğer sunucunuzun ana dizininde forumunuzun index.php dosyası mevcut ise onu şekildeki gibi bir alt-klasöre taşımalısınız...............
ana dizin içinde nasıl kurucam forumu biraz acemıyımde bana yardımcı olursanız sevinirim. index.php yi kendi yarattığım klasorun içine koydum forum çıkmadı yanlış yaptım galiba bende herseyı geri aldım. yanlış bişi yapmaktan korkuyorum açıkçası bana uygun bi dille anlatırsanız çok sevinirim. Teşekkurler...
hostuna girdiğinde wwwroot ve benzeri dosyaların yayınlandığı klasör var.Onun içine forum diye bir klasör yap ve mybb kur.Sonra mkportal dosyalarını at.
benım hostum ücrestisiz. ifastnet yani. benım ftp nın içinde ne www klasörü var nede root klasörü. hepsinin içine baktım bole bi klasör yok. ücretsiz olduğundanmı kaynaklanıyor acaba? Yoksa eksik mi?
Ayrıca benım forum kurulu bunun üstüne entegre etmek istiyorum ;)
herkes sormus bende soriim
benim aldıım hata
Fatal error: main(): Failed opening required './inc/init.php' (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\realyhack.com\httpdocs\platform\global.php on line 13
bu birde admin panelinde mkportal ı görmemiz gerekmiyormu ben göremedim de...
zamanla ögrenicez
saygılar