Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

MD yöneticilerine yapılan çirkin iddialar
Yazar Mesaj
Dedektif
MyBB Dedektifi

Grup: Super Moderatör
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 29
MD yöneticilerine yapılan çirkin iddialar

Birtakım şahsiyetsiz kişiliklerin bulunduğu bir sitede şahsıma yapılan saldırı ve bu çirkin iftiraların mybbdestek yöneticilerini de kapsaması nedeniyle yapılan duyurudur.

Verilen mail adresleri bana ait olduğu doğrudur. Çünkü daha öncede
banlandığımdan dolayı üyelik bilgilerimi bilmelerinden doğal bir durum olamaz.
Uzun bir açıklama yapmama gerek yok
Değerli MyBB kullanıcıları kime güvenip güvenmeyeceğini çok iyi bilmektedir. Bundan kuşkumuz yok.

Tüm iftira ve saldırılara karşı MYBBDESTEK herzaman burada olacaktır.

Güveniniz için teşekkürler

MybbDestek.com
Dedektif

::::::::::::::::::
W W W

En son düzenleme: 25-02-2008 12:40 PM Dedektif.

24-02-2008 09:54 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Arno
WebBuster

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 46
RE: MD yöneticilerine yapılan çirkin iddialar

(Bu mesajı az önce açılan şuanki konuyla ilgisi olan bir konu üzerine yazmıştım. Sanırım açan kişi tarafından silinmiş.)
Arkadaşım
1.si verdikleri fotoğraftaki bilgileri değiştirmek için sadece bir klavye yeterli. Ordaki yerleri isteğine göre değiştir sonra screenshot al sonra da terbiyesizlik diye yayınla.
2.si kimin ne terbiyesizlik yaptığını biliyor. Orada alınan üyelikte geçenleri bana karşı söyleyen sinanın ta kendisidir. Sanırım sitelerinde arno md gibi şeyler yazıldığında çıkan yazıları da söylemem gerek yok.
3.sü o konuya atılan mesajları görürseniz kimin ne kadar terbiyesiz olduğu belli olur.
4.sü bu sitenin yöneticilerinin kimseye bulaşıp kendini kandırmaya ihtiyacı yoktur. Bugüne kadar bunu yapan kişi onlardır. Yöneticilerden birisi admin paneline bakıp kaç tane sinanın üyeliğinin banlandığını söyleyebilir.

Ben bunları yazıyorum çünkü yöneticilik yaptığım zamanda bu olayları çok yaşadım. İnsanları artık soğutarak prim yapmaya çalışıyorlar. Daha az önce ozanın yapmaya çalıştığı bir pisliği de anlatayım ne demek istediğimi anlarsınız:

Ozan isimli şahıs mybboard sitesine yeni üyelik almış rumuzu da fakıcı. Daha sonra wiki sayfasındaki bir sayfaya ***** by mybbdestek.com gibi yazılarla doldurmuş. Bende bu durumu o zaman için yöneticilere belirtmiştim ve ip adresinden bunu yapanın ozan olduğunu doğrulamıştım. Neyse şerefsizliği bugün nasıl fark ettiğimi de anlatayım: bugün eski msn adresimi açtım ve maillere bakıyordum ki communityden bir mail gelmiş. Açtım ve ozan isimli şahsiyet (kendisi süper zekaya) fakıcı rumuzuyla aldığı üyeliğin mail adresini benimkiyle değiştirip suçu benim üzerime atmaya çalışmış. Demek ki insan yenilgiyi çekemeyince yapmayacağı şey kalmıyor. Bu kaçıncı diyorum artık. Bu olayda da o üyeliği alan adam yine kendileridir. Yine suçlamak için kendileri yapıyorlardır. Kimsenin günahını almak istemem ancak artık inancım kesinlikle negatif yöndedir ve bu adamların düzelmeyeceğinden 100de 1000 eminim...

24-02-2008 09:57 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle