Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (10): « İlk < Önceki 4 5 6 7 [8] 9 10 Sonraki > En Son »
MD Mavi Teması
Yazar Mesaj
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 13
RE: MD Mavi Teması

Bi yorumda ben yazayım. Renk seçimi güzel olmuş ama farkettiğim eksiklikleri ya da bence düzeltilmesi gereken yerleri listeyeyim.

1.si postbit buton yazılarının kenarlarındaki outerglow olmamış. Göz yoruyor. Onun yerine gölgelendirme yapılsa yazılar daha belirgin hale gelir.

2. arkaplandaki çiçekler uygun olmamış. logodaki arkaplana benzer birşey yapılırsa daha uygun olacaktır.

3. bence forumun genişliği biraz azaltılmalı. Şuanki haliyle çok yayılmış gözüküyor logoya ve footera göre.

4. Bazı yerlerdeki beyaz font seçimi yanlış olmuş. Açık mavi ile denk gelince okunması zorlaşıyor.

5. Tablolardaki siyah sınırlar (border) uygun olmamış. Orta derecede bir gri çok daha iyi olacaktır. Bence bunun mutlaka yapılması lazım! Gülücük

Görüldüğü üzere contra iyi işler çıkarıyor ve çıkarmaya devam edecektir. Saydığım bana göre olan eksikler düzeltilirse mükemmel olur. Kolay gelsin...

25-01-2008 09:28
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
tripolisli
Üye

Grup: Üye
Karma Puanı: 0

güzel olmuş eline emeğine sağlık Sayın arkadaşım

25-01-2008 10:44
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Arno
Kurucu

Sanırım değişiklerle birlikte çok daha güzel oldu. Başarı ayrıntıda gizlidir ;)

26-01-2008 04:14
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
C0n+r@
Forumların Efendisi

Karma Puanı: 14

Arno Yazan:
Sanırım değişiklerle birlikte çok daha güzel oldu. Başarı ayrıntıda gizlidir ;)

Önerileri dikkate almak lazım :D

26-01-2008 04:15
Arno
Kurucu

borderları da gri yaparsan çok memnun olacağım. Farkı merak ediyorum cidden. Bir de collapse grafikleri eklersen çok iyi olur. Hatta input butonlarına da normal butonların arkaplanı eklersen iyi olacak gibi gözüküyor...

26-01-2008 04:20
C0n+r@
Forumların Efendisi

Karma Puanı: 14

Arno Yazan:
borderları da gri yaparsan çok memnun olacağım. Farkı merak ediyorum cidden. Bir de collapse grafikleri eklersen çok iyi olur. Hatta input butonlarına da normal butonların arkaplanı eklersen iyi olacak gibi gözüküyor...

Anasayfaya uyguladım ama pek içim rahat etmedi :D

26-01-2008 04:35
Arno
Kurucu

ama grafiklerin borderlarını da düzelme lazım. Böyle güzel durmaz tabiyki...

26-01-2008 04:40
dj_rahman
Yeni Üye
*

Grup: Üye
Karma Puanı: 0

logo hakkında bi görüşüm var İtalyanların mybbdesteksitesi logosu çok hoş olmuş bakın öle bişey olsa dah güzel olur diye düşündüm

En son düzenleme: 26-01-2008 04:51 dj_rahman.

26-01-2008 04:50
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb