Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk [1] 2 3 Sonraki > En Son »
Md 15 Bin Üyede
Yazar Mesaj
medea
İbrahimKendirci.OrG

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 9
Md 15 Bin Üyede

merhaba sayın mybbdestekciler ben buraya geldiğimde daha yenidiM vede mybbdestekte yawaş yawaş büyümekteydi geçmişten şimdiye bakıyorumda iyiki md le ile beraberim tüm öğrenimim birikimim md birikimi sayesinde olmuştur
Şimdi ise beni yetiştiren bu foruma bakıyorum 15 bin üye etmiş md için gönülden hizmet veren hem üyelere hem yöneticilere hem moderatörlere sonsuz teşekkürler.Tr'nin en iyi mybb destek sitesine nice 15 bin üyeler dileği ile..
NOT: Md bende tiryakilik yaptı bırakmak istesemde bırakamıyorum.. (:
Not 2:Burada yetki almak için değil de insanlara faydanız olsun diye bulunun ve destek verinki yaptığınız işten zevk alasınız..

MYBB DESTEK TAM DESTEK

En son düzenleme: 28-04-2008 10:25 medea.

28-04-2008 10:08
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Hekim34
Keyf-i Zaman

Karma Puanı: 2
RE: Md 15 Bin Üyede

Şu anda 15,038 tane kayıtlı üyemiz var.

yeniyim..ama hiçbir sitede bu kadar kalmadım.her pc açışımda ilk mybbdestek sonra kendi siteme giriyorum:Dbence mybb'den yanı sıra güzel bir ortam var burada 15bin üyeyi ve daha fazlasınıda hakkediyor.
neyse bende kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum.

iyi aksamlar.

28-04-2008 10:11
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sir_Night
МйББ Поддержка Турция

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 8

katiliyorum sana
bende ayni sekilde ogrendigim her seyi md ye borcluyum...md de basladim md de devam ederim....

emegi gecen herkese tesekkurler

28-04-2008 10:12
Gang$ta
bhdr.bilader.com

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 9

Ne mutlu ki bu noktaya gelişimizde bütün üyelerimizin emeği var.Nice 15.000 lere hatta 150.000 lere Zuha

!
28-04-2008 10:15
ßaHaDıR28
||_KAPLAN_||

Karma Puanı: 2

NOT: Md bende tiryakilik yaptı bırakmak istesemde bırakamıyorum.. (: Bırakmak istedin yane:D şaka şaka (:

Evet medea katılıyorum bende birçok şey öğrendim burda.Saol MD..

K
28-04-2008 10:21
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 11

MyBBDestek.Com'u bugünlere getiren Arno'ya çok teşekkür ediyoruz. Nice 15.000'lere...

28-04-2008 10:33
DeeJay Ra
Abone Üye

Karma Puanı: 4

Opera Kullanıyorum.9'lu Hızlı Erişimdeki 6.siteGülücük
1.google
2.forumiz.net
3.dj.forumiz.net
4.frmtr.com
5.sozluk.net
6.MyBBDestek
7.Extreme
8.Extreme
9.FacebookGülücükniye yazdım bilmiyorum amaGülücükMybbdestek bağımlılık yapıyorGülücük

©
28-04-2008 10:44
madcrazy
Webmaster.

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 8

bende önce sitelerime hite 1-2 siteye sonrada md ye giriyorum ama hep giriyorum :D

28-04-2008 10:47
Sayfa (3): « İlk [1] 2 3 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars