Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
Md 15 Bin Üyede
Yazar Mesaj
Alfa
Mybb

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 13
RE: Md 15 Bin Üyede

K_E_M_O Yazan:
benim hiç 15bin üyem olmadı amca :D

benim daha 1000 üyem olmadı Gülücük

28-04-2008 11:50
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ALeeNN
Üye

Karma Puanı: 0

Ben bu site ile tanışmadan önce mybb nedir?forum nedir?php ve html nedir?hiçbişeyden anlamazdım.Birgün kendime bir forum sitesi açmak için meraklandım ve bu fikrimi bi arkadaşıma söledim.Arkadaşım arayacağım hertürlü dökümanın mybb destek diye bi sitede olduğunu söledi ve yaklaşık 6 aydan beri bu sitenin üyesiyim ve gerçekten kendime göre çok şey öğrendim sizlerden.Artık kendime ait bir forum sitem var ve kendi başımın çaresine bakacak kadar da php,html biliyorum.Bütün bunlara mybb destek sayesinde ulaştım.Sizlere çok teşekküt ediyorum, hepinizin elleri dert görmesin.Allah bin kere razı olsun.

28-04-2008 11:53
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
uwit
I LoVe You PS

Karma Puanı: 1

maşallah baya olmuşuz

®

En son düzenleme: 29-04-2008 12:55 uwit.

29-04-2008 12:12
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Batur
Admin

Grup: Admin
Karma Puanı: 51

Bu site çok badireler atlattaı arkadaşlar, bazılarınız bunlara şahit bile oldu. Ama yıkılmadı dimdik gururla ayakta kaldı ve Türkiye'nin en büyük MyBB Destek sitesi oldu.

Öncelikle bunu başlatan Arno ve Blackinciye sonrasında devamını getiren Baybars, Themem ve diğer yönetici arkadaşlarıma ve aslında en önemlisi olan, bizi hiçbir şekilde yanlız bırakmayan siz değerli üyelerimize sonsuz teşekkürler.

Bazen sizleri kırıyor gibi görünebiliyoruz, ancak unutmayın ki, disiplinizmiden ve işimizden ödün vermiş olsaydık bugün MD bu noktada olmazdı. Bu konuda tekrar hepinizin anlayışına sabrına teşekkür eder, kurallarımızı lütfen en az bir kerede olsa okumaya davet ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle Batur..

29-04-2008 12:21
Corvus
ikiçiftsıfırsekiz

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4

C0n+r@'nın Dediği Gibi Arno ve Blackinci'nin Emeği İçin Teşekkürler.. MyBB Destek ! Nice 15.000 Üyelere =)

29-04-2008 10:32
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars