Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Maximum Avatar Boyutlarını Ayarlama
Yazar Mesaj
NeT
MyBBDestek Çok NeT

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 9
Maximum Avatar Boyutlarını Ayarlama

Evet arkadaşlar avatar boyutlarını nasıl ayarlarız diye soruyorsanız işte cevabı:

Adminkp>>>Forum Ayarları>>>Değiştir>>>User Registration and Profile Options>>>Maximum Avatar Dimensions a gir alttaki kutucuğa boyut ebat olmak üzere maximum avatar boyularını belirle

Saygılarımla...

18-06-2007 10:47
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
cceemmiill
Üye

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Cvp: Maximum Avatar Boyutlarını Ayarlama

Çok sağol net Sayın arkadaşım

08-08-2007 11:05
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
LaNeT
Acemi Üye
**

öncelikle tşkrlr.. Başlıklarda bulamadım. ben 125x125 ayarladım ama üye 250x250 resim upload edince otomatik olarak 125x125 olmasını istiyorum olabilir mi acaba ???

11-10-2007 11:17
Asi_Serseri
Yeni Üye
*

Sanırım bazı şeyleri yavaş çözmeyi öğreniyorum ama arkadaşlar sizler anlatım dili olarak gerçekten bazen yaa üzeri kapalı bir kullanıyorsunuz yani sizler bildiğiniz için herkesi kendinizin seviyesinde görüyorsunuz bilgi olarak ben şurda dört beşgündür forum ile ilgileniyorum ve yapılan anlatımlardaki esas önemli noktaları anlamakta gerçekten çok zorlandım çünkü forum dilini bilmiyordum ama şimdi şuanda forum dilini biliyorum ve dikkatimi çeken bir başka nokta ise bu özellikle yönetici arkadaşlarda göremediğim yardımcı olması için verdiğiniz bilgilerin başlıkları birçok konuda çok net değil en basit örnek olarak zorlandığım nokta olan foruma radyo ekleme konusu bunun hakkında bir sürü döküman buldum bu dökümanları yazan arkadaşlara teşekkür ederim ve herkes bir birinden alıntı yapmış ama kimse kendisinden birşey eklememiş ayrıca bilgi ararken fark ettiğim noktalardan bir diğeride şu yardım isteyen arkadaşlara hep aynı cevap verilmiş yani kodlar verilmiş sürekli dolayısı ile yardım isteyenler kodları nereye nasıl ekleyeceğini bulamıyor esas zorlanılan nokta bu benim sizlerden ve özellikle yardım amaçlı döküman paylaşan arkadaşlardan ricam değişecek olan dosyaların isimlerini biraz daha açık bir dille söylemeleri ama sonuç olarak teşekkür ederim gene yardım amaçlı döküman paylaşan bütün arkadaşlara herkese Seviyeli ve keyifli paylaşımlar diliyorum ve son söz olarak Bilgi Paylaşıldıkça BÜYÜR, Paylaşılmayan Bilgi ise ÖLÜR!.....

17-12-2007 08:09
by_hacker
www.eglencedelisi.com

Statü: Uzakta

User Registration and Profile Options>>>Maximum Avatar Dimensions neresi oluyor türkçe sölermisiniz :D

29-12-2007 01:35
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
hallowen.
Yardımsever
**

Kullanıcı Kayıdı ve Profil Ayarları>Maximum Avatar Boyutları(Ebatları) ;)

En son düzenleme: 31-12-2007 12:57 hallowen..

31-12-2007 12:56
Alfa
MyBuLLetinBoard

Karma Puanı: 20
RE: Maximum Avatar Boyutlarını Ayarlama

anlatılmıştı sanki ?

17-05-2008 01:43
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb