Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
MasaTenisciler.Net İçin Sponsor Arıyorum(Türkiyenin En İyi MasaTenisi Haber Sitesi)
Yazar Mesaj
HaCkEr44
MasaTenisciler.Net
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
MasaTenisciler.Net İçin Sponsor Arıyorum(Türkiyenin En İyi MasaTenisi Haber Sitesi)

Herkese Selamunaleykum,
Sitemiz Yaklaşık 2 Seneden Beri Var.
2 Senemizide Sponsor Host İle Yapmıştık ve de Mutlu Bi Şekilde İlerliyordu.İlk Sene Yaklaşık 684 Kullanıcı İle Türkiyenin 2.En İyi MasaTenisi Sitesi Olduk.. Ardından 2007 Yılında 1729 Kişi İle Rekor Kırarak Türkiyenin En İyi Sitesi Olduk. Fakat Bu Sene Çok Kötü Bir Olay Yaşadım.. Sponsorumuz Tüm Hosting leri Durdurmuş Haliylede Benim Sitede Kapandı..

Şimdi İse Gene Bir Sponsor Alıcam Fakat MasaTenisciler.Net Olarak Bu Sene Çok Resmi Ve Ciddi Bir Site Olucaz.İstanbul MasaTenisi Federasyonluğunun Sitesi Olarakda Kullanılcak.. Onun İçin Hiç Bir Zaman Sorun Yapmayıp Ve Daima Bizimle Kalacak Bir Sponsor Arıyoruz.
Ve De Sitenin Üst,Alt ve Portal Kısmına Bu Yılki Sponsorumuzun Reklamını Ayrıca Tanıtımını Yapacağız..

Bu Konuda Ciddi Olanlar Lütfen Yazsınlar

İyi Günler..!

23-04-2008 12:02
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Doc.Deniz
I Love PS and FW

RE: MasaTenisciler.Net İçin Sponsor Arıyorum(Türkiyenin En İyi MasaTenisi Haber Sitesi)

Madem bu kadar ciddi bir proje bence 15 ytl koyun bir host alın.

23-04-2008 09:14
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
DinamitHosting
Abone Üye

Karma Puanı: 3
RE: MasaTenisciler.Net İçin Sponsor Arıyorum(Türkiyenin En İyi MasaTenisi Haber Sitesi)

Sütten Ağzı Yanan Yoğurdu Üfleyerek Yer Ama Sizde Öyle Bir Şey Göremiyorum Gülücük

23-04-2008 11:25
HaCkEr44
MasaTenisciler.Net
**

ya bende oyle yapıcam.. fakat federasyon bi spnsor olması lazım diyor.. marka sponsoru var masatenisi markası.

bide host sponsoru

23-04-2008 10:19
DinamitHosting
Abone Üye

Karma Puanı: 3
RE: MasaTenisciler.Net İçin Sponsor Arıyorum(Türkiyenin En İyi MasaTenisi Haber Sites

HaCkEr44 Yazan:
ya bende oyle yapıcam.. fakat federasyon bi spnsor olması lazım diyor.. marka sponsoru var masatenisi markası.

bide host sponsoru

federasyonun sponsor istediğine dair bir belge gösterebilirmisin ?

23-04-2008 11:09
SiLeNT03
Üye

Karma Puanı: 2

Bu federasyon dediğin sizin okuldaki masa tenisi kulübü mü ?

26-04-2008 07:05
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
emreal
Yeni Üye
*

SiLeNT03 Yazan:
Bu federasyon dediğin sizin okuldaki masa tenisi kulübü mü ?

:D:D:D:D:D harbi koskoca federasyon host arıyor la paranız yoksa ben veriyim 15 ytl alın bi host

28-04-2008 05:20
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
HaCkEr44
MasaTenisciler.Net
**

tamam veriyorsan ver..

bu arada host bulundu..

Neslidizayn a Teşekkür Ederiz..

30-04-2008 08:52
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars