Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
lütfen bu konuyu okuyunuz bu bir açıklamdır
Yazar Mesaj
rebellious
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
lütfen bu konuyu okuyunuz bu bir açıklamdır

merhaba arkadaşlar ben bu işlerde yabancıyım bir süre önce kendime mybb forumu kurdurdum ve bir sürü eklenti yaptırdım o kişide diğer mybb destekten almış o bana sorunun olursa oaraya takıl dedi bende takıldım baktımki hiç güzel ortam yok ve beni banladırlar bende bu foruma geçtim tamamenn ama burda açtığım konular yanlış anlaşıldı beni o forumun destekçisi snıyorsunuz hayır öyle deiğilim bana o zman bana dil paketini değiştir dediler ben bilmiyorum bu nasıl oluyor dediğim gibi çok yabancıyım söyleyin hemen değiştiriyim ve sizden olduğumu nasıl kanıtlamam gerekiyorsa söyleyin onuda yapayım bu arada bu üyelik benim değil benim pc de bi sorunum vardı kuzenime söledim o üye oldu profilime bakıpta kız sanmayın ben erkeğim onları düzeltecem ve üye adımıda değiştirtecem

hapinizden ÖZÜR DİLERİM ben sizdenim nasıl kanıtlamam gerekiyorsa söyleyin yapayım tekrar HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM

02-05-2008 07:39
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
N@RKQZ
TrFrm.OrG

Karma Puanı: 3
RE: lütfen bu konuyu okuyunuz bu bir açıklamdır

niye özür diliyorsun Sayın Arkadaşım hiç gerennqq yoq böle konulara.. ama mybbdestek.com un türkçe dil paketini yükle ve forumda türkçe diil paketimizi kullanan siteler diye bi konu var onu bul ve siteni ekle oraya ;)

bu arada aramıza hoşgeldinn ..

En son düzenleme: 02-05-2008 07:48 N@RKQZ.

02-05-2008 07:48
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
rebellious
Üye

MeRTaSLaN Yazan:
niye özür diliyorsun Sayın Arkadaşım hiç gerennqq yoq böle konulara.. ama mybbdestek.com un türkçe dil paketini yükle ve forumda türkçe diil paketimizi kullanan siteler diye bi konu var onu bul ve siteni ekle oraya ;)

bu arada aramıza hoşgeldinn ..

vay Allah senden razı olsun msn adresimi eklermisin kartallar_58@hotmail.com

02-05-2008 07:52
Hekim34
Keyf-i Zaman

Karma Puanı: 2

msn ne alaka şimdi? 2 - 3 ay oldu galiba buradayım kimseye zıt gitmedim kuralları biliyordum sevdim ve hala burdayım.kimseye zıt gitmedikçe kuralları okuduktan sonra burada kolay kolay bi sorun olmaz diye düşünüyorum.hoşgeldin yinede: )

02-05-2008 07:53
rebellious
Üye

Hekim34 Yazan:
msn ne alaka şimdi? 2 - 3 ay oldu galiba buradayım kimseye zıt gitmedim kuralları biliyordum sevdim ve hala burdayım.kimseye zıt gitmedikçe kuralları okuduktan sonra burada kolay kolay bi sorun olmaz diye düşünüyorum.hoşgeldin yinede: )

hekim Sayın arkadaşım msn den bi kaç bişi soracam ondan ekle diyorum

ii sorun oldu ne yapalım yani açıklarmısın bana işte adam gibi özür konusu açtık Gülücük

02-05-2008 07:55
Hekim34
Keyf-i Zaman

Karma Puanı: 2

uzatıp forumu kirletmek istemiyorum.dediğim gibi hoşgeldin.

02-05-2008 07:56
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri vBCoders blackinci Baybars