ki bunu batur söylüyosa anlayınki bu kişinin ciddi psikolojik problemleri vardır ki eğer biri gelip Mybbdestek'e veya yöneticilerine küfür edioyosa o kişinin ciddi mybbdestek takıntısı (hayranlığı) vardır... bir cümleye virgül olamicak saygının ne olduğunu öğrenememiş hakkında hiçbir fikir edinememiş insanlardan nefret ediyorum.. tiksiniyorum...
ki bunu batur söylüyosa anlayınki bu kişinin ciddi psikolojik problemleri vardır ki eğer biri gelip Mybbdestek'e veya yöneticilerine küfür edioyosa o kişinin ciddi mybbdestek takıntısı (hayranlığı) vardır... bir cümleye virgül olamicak saygının ne olduğunu öğrenememiş hakkında hiçbir fikir edinememiş insanlardan nefret ediyorum.. tiksiniyorum...
Olayı kaçırdım ama gerçekten Batur Abi'yi çileden çıkarmışsa dediğin gibi psikolojik sorunları var demek ki
Dün yaptıgı terbiyesizligin üzerine bu gün yeni üyelik alan Kemal_md, serenay.org ismi ilede siteden uzaklastırılmıstır.
Tüm yönetime ve üyelere küfür ettigi için kendisini kınıyorum burdan md adına.
Yaptıgınız tüm küfürler, hakaretler kayıt altına alınıyor merak etmeyin.
Yasal işlemler ve sizlerle ilgili calısmalar için tutuluyor.
Bu şekilde devam edin, kimin annesi, babası, bacısı ne olur gorusuruz ilerde.
Şifremle baskası girmiş vs, tarzı konularlada burda millete laf anlatmaya calısma, kim neden girsin, yada giren adamı sen bul, o bizim sorunumuz degil.
Bir baska uyelik alırsanız bu sefer banlamakla kalmaz, bizlerden de tepki alırsınız sitemiz olarak
dün açtığı konuyu sayfayı yeniledim ve gördüm.Zaten o kişilerin o yorumlarına karşı ya onun gibi konuşcaksın(Ki bize yakışmaz) yada dalga geçeceksin.Bende bi güzel alaya alıp dalgamı geçtim Çok güzel bi duygu dalga geçince rezil oluyolar adam olurlar belki