Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
k12.tr alan adı alımı
Yazar Mesaj
Anzilia
İngilizce Öğretmeni

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
k12.tr alan adı alımı

Okulumuz için k12.tr alan adı alacağımda.Bunun bir belgesinin verilmesi gerekiyor.

Sanırım alan adı tescil formuydu.Bunun matbu bir örneğini elinde olan bir arkadaş koyabilir mi alanlardan, ya da nasıl bir yol izlediler anlatabilirler mi??

31-03-2008 10:47
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Batur
Admin

Grup: Admin
Karma Puanı: 51
RE: k12.tr alan adı alımı

Alıntı:
k12.tr İçin Gereken Belgeler

# Alan adı talebinde bulunan kuruluş devlet okulu ise, ilköğretim, lise ve dengi okulların müdürlük makamınca verilmiş, antetli kağıt üzerinde makamca imzalanmış ve kaşeli yazılı izin belgesinin, ya da "Alan Adı Tahsis Formu"nun yetkili kişi tarafından, imzalı ve kaşeli olarak ".tr" Alan Adı Yönetimi'ne gönderilmesi gerekmektedir.
# alan adı talebinde bulunan kuruluş özel okul ise, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Özel Öğretim Kurumları Ruhsatnamesi'nin ".tr" Alan Adı Yönetimi'ne gönderilmesi gerekmektedir.

31-03-2008 11:05
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 11

http://www.nic.tr/ adresindende daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

31-03-2008 11:35
DinamitHosting
Abone Üye

Karma Puanı: 3

ben almıştım bir zamanlar :D
http://www.izmiranadolulisesi.k12.tr Gülücük

01-04-2008 12:28
Anzilia
İngilizce Öğretmeni

Arkadaşlar bu bilgilere bende ulaştım, ama benim istediğim elinde örnek bir yazı varsa bende üzerinde düzeltme yapıp göndereyim alacağım yere.Bunu istiyorum, teşekkürler

01-04-2008 07:43
Batur
Admin

Grup: Admin
Karma Puanı: 51

Anzilia Yazan:
Arkadaşlar bu bilgilere bende ulaştım, ama benim istediğim elinde örnek bir yazı varsa bende üzerinde düzeltme yapıp göndereyim alacağım yere.Bunu istiyorum, teşekkürler

Alattaki örnek dosyayı inceleyebilirsin.

http://rapidshare.com/files/103978658/alanadi.doc.html

01-04-2008 10:23
Anzilia
İngilizce Öğretmeni

Sizi çok sıkacağım sorularımla ama yanlış yapmak istemiyorum.Verdiğiniz formda İdari Sorumlu,Ödeme Sorumlusu,Teknik Sorumlu gibi dolduralacak kısımları aynen mi dolduruyoruz. Yoksa alan adını alacağımız yere göre mi dolduruyoruz

01-04-2008 01:08
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars