Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
istek
Yazar Mesaj
FunFreeForum Ban!!
funfreeforum.com

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
istek

arkadaslar aklıma bişi geldi ama nasıl yaparım bilmiyorum
mesela sitemde bi konu açıldı o konu açılınca bi üyenin ıd si ile mesaj atsa.mesela ''paylasım için saol'' die bunu nasıl yaparım

En son düzenleme: 21-11-2007 09:39 FunFreeForum.

21-11-2007 09:38
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AngelSlayer
Forbitten Love

Grup: Üye
Karma Puanı: 17
Cvp: istek

düşüncen ilk bakışta mantıklı gibi geliyor ama iyice düşününce birazcık saçma oluyo şöyleki yazcağın plugin otomatik olarak her konuya yada belli bir bölümdeki konulara otomatik olarak cvp vererek forumdaki cvp sayısını artırcak. cvp ları genelde teşekkürler yada emeğine sağlık olduğundan konularla tam bi bütün sağlamıycaktır. kısacası bu işin olması için yazılcak olan pluginde yapay zeka felan olması gerekiyor Gülücük

21-11-2007 11:45
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Aftermath
ERG

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4

AngelSlayer Yazan:
düşüncen ilk bakışta mantıklı gibi geliyor ama iyice düşününce birazcık saçma oluyo şöyleki yazcağın plugin otomatik olarak her konuya yada belli bir bölümdeki konulara otomatik olarak cvp vererek forumdaki cvp sayısını artırcak. cvp ları genelde teşekkürler yada emeğine sağlık olduğundan konularla tam bi bütün sağlamıycaktır. kısacası bu işin olması için yazılcak olan pluginde yapay zeka felan olması gerekiyor Gülücük

çok doğru...

21-11-2007 11:47
FunFreeForum Ban!!
funfreeforum.com

ya zaten çoğu forumda paylasım yapılıyor o yüzden
ya bi konuda gördüm bunuda hatırlayamıyorum
newthread.php den fln yapılıyodu ama tam oalrak bilmiyorum

22-11-2007 12:11
AoRGuN
Blogger =P

Grup: Admin
Karma Puanı: 10

X üyesi: Arkadaşlar bu oyunun cd-keyini arıyorum: XY, bazen Z'de olabilir yardım eder misiniz?
Bot: Paylaşım için teşekkürler...

Saçma olur!

22-11-2007 05:47
FunFreeForum Ban!!
funfreeforum.com

ya böyle bişi varmı varsa nasıl bişi
kodlarınuı fln verirmisiniz

23-11-2007 09:39
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars