Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Konu Kilitli  Konuyu Gönder 
Sayfa (4): « İlk < Önceki 1 2 [3] 4 Sonraki > En Son »
İntro(Ana Sayfa) logo Tasarımı Yapılır Resimli Örnek
Yazar Mesaj
ByResul
FiXDesing

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 5
RE: İntro(Ana Sayfa) logo Tasarımı Yapılır Resimli Örnek

Sayın arkadaşım Böyle Adamlar Yaparlar Bir Sürü Para İster Yaptıkları Sitede Bişeye Benzemez Hodri Meydan Eğer Bunlarda Tasarımsa Ben Bırakıyorum bu işleri

a
05-03-2008 04:16
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Jozefronki
Üye

Karma Puanı: 0

kaptan destekliyorum seni..millet halen tasarımın, resimlerin kenarlarını düzeltmek resime efekt vermek gibi birşey zannediyor..ama yanılıyorlar.tasarım bunlardan ibaret değil biraz hayal gücünü kullanmak gerekirr...

05-03-2008 05:10
DisasTR
fulloyunindir.org

Statü: Uzakta

kaptan bıulkırım benım sıteyede o yaptı

[img]http://img365.imageshack.us/img365/3192/disasteruo0.png[/img]
05-03-2008 06:57
_MerTR_
_MerTR_

Bence okadar iyi değiller ! CrazY BoyZ* dediği gibi ;) o daha iyisini yapar (BENCE :D) ama sonuçta emektir başarılar !

05-03-2008 07:15
djfaithfull
Grafiker

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 2

Jozefronki Yazan:
kaptan destekliyorum seni..millet halen tasarımın, resimlerin kenarlarını düzeltmek resime efekt vermek gibi birşey zannediyor..ama yanılıyorlar.tasarım bunlardan ibaret değil biraz hayal gücünü kullanmak gerekirr...

evet hocam katılıyorum yaratıcı olursan farkın olur zaten

05-03-2008 08:02
kaptanyalin
Acemi Üye
**

Jozefronki saol kanka arkadaşlar tasarım yapmak Jozefronki dedıgı gıbı resımlere gölge verıp ordan buraya koymaksa eyvallah tamadır dıyosunuz kı hepsi bırbırının aynısı arkadasım ben ıntronun aynısını istemıstı o yuzden yaptım yakında resımlere bakarsanız yenı sekıller goreceksıız ben den ıyısı yok demıyorum dememde ama sımdıye kadar kımın aklına gelır bole bısey yapmak sororım sıze kımın aklına gelmıstır yakında goreceksınız burada paylaşımlarım devam edecek bu yorumlara ragmen he bırde

CrazY BoyZ* Sayın arkadaşım Böyle Adamlar Yaparlar Bir Sürü Para İster Yaptıkları Sitede Bişeye Benzemez Hodri Meydan Eğer Bunlarda Tasarımsa Ben Bırakıyorum bu işleri

bırak meydan bıze kalır onemlı deyıl ama cok para isterler kelımesıne ben gulerım sımdıye kadar 50 yakın sıteye cok ıs yaptım ve hıc bırınden de ucret almadım bazı ınsanlarda yaptıkların kadar para almak yerınde onun 10 misli para alırlar onlara ne dıcen peki

By_KAPTAN tartışma yapmadan bırbırınıze kotu sozler kullanarak sorunu buyutmeyın sadece resme bakım ıstersenınz msn ekleyın fazlada buyutmeyın

05-03-2008 10:13
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
ByResul
FiXDesing

"CrazY BoyZ* Sayın arkadaşım Böyle Adamlar Yaparlar Bir Sürü Para İster Yaptıkları Sitede Bişeye Benzemez Hodri Meydan Eğer Bunlarda Tasarımsa Ben Bırakıyorum bu işleri

bırak meydan bıze kalır onemlı deyıl ama cok para isterler kelımesıne ben gulerım sımdıye kadar 50 yakın sıteye cok ıs yaptım ve hıc bırınden de ucret almadım bazı ınsanlarda yaptıkların kadar para almak yerınde onun 10 misli para alırlar onlara ne dıcen peki"

şimdi benim yazdıklarımı iyi okumadığın belli ben bir çok kişi gordum (seni kastedmiyorum)yaptıkları site hiç bir şeye yaramaz 500 ytl kadar da para istiyorlar yani şimdi bu mudur."logo Tasarımı Yapılır"Demişsin Tasarım kelimesini kullandıysan Güzel Göze Gorukur bişi olması lazımdır yoksa ne gerek yaz sitenin baş harflerini koy al sana tasarım :S şimdik misal bir referansına baktım en başa koydun diye http://www.hayatguzeldirdizisi.net/ resimler oyleydi fln demişin resimler adamın gozunu tırmalıyor http://www.hayatguzeldirdizisi.net/forum/ hemen forumuna geçelim logo tasarımda yapmısın bir forumun gorunuse bak bir de logoya forumun nerde logo nerde kocamn olmus yani bırak
"meydan bıze kalır onemlı deyıl" Yani Kendine Güveniyorsan Gel Forum tasarımı yapalım burada da oylama yapalım tamam mı meydan kime kalıcagı ozmn gorulur.Daha Fazla Bişi Demiyorum Ben

a
05-03-2008 10:45
kaptanyalin
Acemi Üye
**

bu kadar bıcıbıcı yetsın derım cunku gun geçtıkce konu başka yerlere cekılıyo ilk başta yapılan iş KÖTÜDE olsa İYİDE olsa bı iş vardır bır emek vardır once EMEĞE saygı duyulur

SAYGI DUYMAYANA BEN SAYGI DUYARIM BAŞKADA BİŞEY DEMEM

05-03-2008 11:25
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb