Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
İnternetten para kazanma
Yazar Mesaj
_MerTR_
_MerTR_

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 5
RE: İnternetten para kazanma

Ben size söyliyeyim eğer nette çok vakit geçiren biriyseniz deneyin bende deniyorum!Aşağıda kendi düşüncelerimi yazdım geçen hafta başladım 14000 puan oldu haftanın yarısında kullanamadım.Sonuçta bir kaybınız yok denemek isteyen bakabilir istemyine bakmıya bilir.

Not:Direk kendi sitemden kopyala yapıştır yaptım konu 1 haftalık yani.

Merhaba arkadaşlar bu sistemi bugün buldum.Gerçi ben bulmadım.Bir tanıdığım sağolsun tavsiye etti bende denemeye başladım.Kendisinden bazı bilgiler aldım.Site hakkında sorunuz olursa yardımcı olacağım.Öncelikle sistem sağlam ve çalışıyor.Çünkü tanıdğım kişi bu ay parasını almış.

Para kazanmaya başlamak istiyorsak buyrun başlıyalım!

Önce üye olalım!

ÜYE OL

Benim referans linkim yukarıdaki size bu sistemi tanıtıyorum inş bnm referansım ile üye olursunuz!Bizde kazanalım.

Girip bütün yerleri dolduruyoruz zor birşey yok doldurun herşeyi sonra kayıt olun daha sonra giriş yapıp.sağda fiestabar isimli bir link var ona basıl toolbarı indiriyoruz.Toolbarı indirdikten sonra kurun çalıştırın sol üstte bir adam var yürüyordur.Yürümüyorsa üstüne tıklatın kalksın . Kimi zaman inat ediyor kalkmıyor ama biz kaldırıyoruz.El mi yaman bey mi yaman . Bu adam ne kadar yürürse orada bulunan current month points bu aylık puanınız artıyor edindiğim bilgiye göre 1000 puan 1 dolar küsür ediyor.Ama gerçektende kazanmak kolay size bu yazıyı yazarken şu anda 530 puanım var.Başlıyalıda fazla olmadı sistem böyle işliyor arkadaşlar eğer sorunuz olursa sorun yardımcı olayım!Paramı aldığım zaman sizinle paylaşacağım daha önce böyle çok sistem denedim ancak hiç birinin gerçek olduğuna inanmadım.Bunu tanıdığım bir kişi denediği için paylaşıyorum.Yoksa paylaşmazdım.İyi para kazanmalar.

Not: Parası ödenmiş kişi tanıyorum!
Not:İsteyen dener isteyen denemez sadece konuya örnek olarak koydum!

En son düzenleme: 21-04-2008 08:56 _MerTR_.

21-04-2008 08:55
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
TeXaS
KiMe ßaKMı$TıN ?

Statü: Uzakta

o kadar reklam sistemleri kullandım bunu ilkez duydum :D + site açılmıyor

21-04-2008 09:05
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
_MerTR_
_MerTR_

Statü: Çevrimdışı

Bazı kişilerde sorun olabiliyor bende açılıyor bir kaç arkadaşımda da açılmadı cashfiesta şirketi arayabilirsin dünyanın en ünlü reklam şirketlerinden biri ve 3 milyondan fazla üyesi var!

21-04-2008 09:08
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars