Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Hosting'im diyen herkes okusun!!!!!
Yazar Mesaj
MustafaCeylan
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Hosting'im diyen herkes okusun!!!!!

Jet tasarım tarafından dolandırıldık ya; mesajımıza cevap yazan bir dosta bu sitede şu cevabı yazdım:

SİZ NE DERSİNİZ?
Bu konuda düşünceniz nedir?
HOSTİNG'im diyenleri göreve DAVET EDİYORUM...

Nasrettin Hoca misali "eşekten düşmüş, ayı görmüş" birisi olarak BU ÖNERİMİZE dostlarımız BAKALIM NE DİYECEKLER?

İşte Cevabımız aynen şöyledir:

(((((((Can Sayın arkadaşım;
Eskiden bir JET PA vardı. Hani şu meşhur olmuştu, yolsuzluk meselesinden var ya, bu da "İnternet'in Jetpa"sı galiba. YİĞİTSE, bu isnatlarımı buradan alır gider mahkemeye, biz de İSPAT ederiz, edemezsek "müfteri" olur, cezamızı öderiz.

AMA bakın, bu KONULAR'ın artık bir OTO KONTROLÜ lazım.

Böyle her önüne gelen HOSTİNG firmasıyım diye çıkamamalı.

Bu konuda YASAL BİR DÜZENLEMEYE ihtiyaç var sanıyorum.

----->>>>>Fakat, BUNCA HOSTİNG firması BİR ARAYA GELİP, basın yasasında olduğu gibi TÜRK HOSTİNG FİRMALARI BİRLİĞİ'nikurup, ETİK kural ve ANLAYIŞ ile OTO KONTROLÜ oluşturalamaz mı? <<<---------[/b]

Bu 300 Milyon lira bizi batırmaz,biz elbette, yeniden para ödeyip site yaptıracağız.Bu sefer yoğurdu bile üfleyeceğiz. Tamam,doğru. Ancak, DOLANDIRICILAR ve SAHTEKARLARIN önünün ACİLEN alınması gerekir. Öyle değil mi?

HOSTİNG işiyle iştigal eden herkesin benim önerdiğim BİRLİK yada bir başka OLUŞUMU oluşturmaları ŞART değil mi?

Nerede o YUNUS ODUNUNCA DÜZ VE MEVLANACA GEL Diyecek ve SÖZÜNÜN ERİ OLACAK HOSTİNGLER?

Göreve DAVET EDİYORUM hepsini...

Selamlar, saygılar...
Mustafa CEYLAN
ANTALYA )))))))))

22-02-2008 01:53
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
MustafaCeylan
Acemi Üye
**

RE: Hosting'im diyen herkes okusun!!!!!

Kasapların, kırtasiyecilerin, fotoğrafçıların bile MESLEK ODASI var, düzgün bir ÖRGÜT-TEŞKİLATI var.
Demirci, kalıpçı, duvarcı olmak için bile bir EĞİTİM-Sertifika isteniyor....
HERŞEYDEN ÖNEMLİSİde;
MESLEK KURULUŞU, yalnış yapana yaptırım uygulayabiliyor, ya da ADINI KIRMIZI LİSTEDE-YASAKLILARda duyurabiliyor...

......
NERDESİNİZ?
Alınteri, emek ve sanatı KUTSAL bilen, HAKKIYLA işini yapan HOSTİNG kardeşlerim?
......
KURUN ŞU BİRLİĞİ...
VERİN EL ELE...
Bizleri ,sizden hizmet talep edenleri SAHTEKARLARIN elinden kurtarın...
......
SELAMLAR, SAYGILAR hepinize....

Mustafa CEYLAN
ANTALYA

22-02-2008 02:02
Dedektif
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 14

O sahtekarlar bizim siteyide takip etmekte. Gelip burda tatsızlık çıkaracaklar. İsterseniz isim vermeyin. Bu işi yıllardır yapan güvenilir webhostlardan satın alın. çoluk çocuktan değil. Örneğin :
http://www.maxiserver.net
http://www.markum.net
http://www.natro.com
http://www.hostcinim.com vs.

En son düzenleme: 22-02-2008 03:04 Dedektif.

22-02-2008 03:00
exportal
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 6

Mustafa Abi valla ben sana hak veriyorum fakat 300 ytl hiç tanımadığın bir adama net üzerinden verilirmi ? Bence biraz araştırma yapmalıydın.. Dediğin gibi böyle sözünde durmayanlar yüzünden bizlere artık güven denilen birşey kalmadı.. Herkez hosting satamayacak dediğin gibi.. 24Ocakda yürürlüğe giren Faaliyet Belgesi başvurusu tamamlanmış en kısa sürede sonuçlanacaktır. Bu Belgeyi almayan arkadaşlar artık satış yapamayacak böylelikle bu tür olayların önüne geçilmiş olacak.. Bende bir hosting satıcısı olarak artık böyle bir karar aldım ÖNCE İŞ SONRA PARA ... Hepinize İyi Çalışmalar diliyorum...

22-02-2008 11:57
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
serif_07
Farklı Olmanın Farkı

Bu Noktadan Sonra Sanırım Sadece Geçmiş Olsun Denir.

Bundan Sonra Güvenmediğiniz Kişilere Para Gönderirken Daha Dikkatli Olursunuz İnşallah

22-02-2008 12:58
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
YouDie
Yeni Üye
*

http://www.tib.gov.tr buradan faaliyet belgesi almamış olanlarla çalışmayın !

22-02-2008 09:55
maviii
Acemi Üye
**

öncelikle geçmiş olsun diyorum.Burdan host alacak arkadaşlara tavsiyem begendiginiz bir firma oldu diyelim hostu almadan önce googlede aratın firmayı yada sahibinin nickini hiç bir bilgi bulamadınız tanıdıklarınıza sorun yine bilgi yoksa webmaster forumlara bakın Mutlaka haklarında olumlu yada olumsuz bilgi mevcuttur.Aslında çok güvenilir firmalar var bu işin hakkını vererek yapıyorlar.Bunun yanında dolandırıcılarda çok sizi tanımam dediginiz firmayıda tanımam sizde beni tanımazssınız o yüzden kimse hakkında yorum yapmıyorum genel konuşuyorum kimse üstüne alınmasın.Son diyecegim iyice araştırılmadan host alınmasın.Hiç degilse buraya yazınki bir bilen yada o firma ile çalışan arkadaşlar vardır yorum yaparlar olumlu yada olumsuz.

saygılar selamlar

23-02-2008 02:14
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb