Arkadaslar 5 aylık bır sıtem var gunluk tekıl hıtı 100 cıvarında 570 uyesı 2,798 konusu ve 9,008 mesajı olan forumuma host arıyorum...!
Sebebi: kendı resellerım var ama resellerımın fırmasının ısımını vermıyecegım ben ısteyen whoıs bılgısınden ogrenebılır.Forumumda acık olmamasına ragmen sureklı ındex atıyolar bır kac kısıden daha duydum gordum onlardada bu sorun varmıs...!Yanı sunucuda acıklar var
Şartlarım:Arkadaslar vergı levhası olan bı yer ıstıyorum ve bana 1gb host alanı en az 25gb banwit vermesi lazım.Site uptimesinin %99.8 ve ustu olması lazım.Ve Aldıgım Hostıngı 1 Ay Denemelıyım.Şimdı bırı cıkıpta bana yuhh baska bı ıstegın varmı demesın ben askere gıdecegım ve askerdeyken host sorunu yasamak ıstemıyorum.cunku ben yokken o sorunu halledecek bı kımsem yok.Eger bu sartlarda bı yer bulabılırsem host almak ıstıyorum.
dip not buyuk fırmalar var ordan nıye almıyosun dıyenler cıkabılır ama benım whoıs bılgılerıme bakarsanız benım resellerım buyuk bı fırmanın resellerı ama buyukluk fayda etmıyor sunucularında acık var bunu bana bı hackerde solemıstı...!Ama burda web sıtesı olan kısılerle dolu.Forumu ılermıs bı kısının bana referans vermesını ısterım...
MaxiServer.Net ve killeroflove93 hocam ıkınızınde msnsını ekledm ama ben calıstıgım ıcın ancak aksam 9:30 - 10:00 gıbı onlıne olabılıyorum o saatlerde mumkunse msn yoluyla gorusebılırız