Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Hızlı değiştirde karakter sorunu
Yazar Mesaj
robinex
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Hızlı değiştirde karakter sorunu

arkadaşlar daha önce böyle bi problem yoktu bu normal sitelerdeki karakter sorunu değil konuları açarken mesaj yazarken falan hiç sorun yok ama açtığımız bir konuyu hızlı değiştir yaptığımızda yazdığım türkçe karakterler farklı şekle giriyo mesela "örnek" kelimesindeki "ö" harfi şöyle garip oluyo "Ĥrnek" gibi bir şey oluyo en son dün plug olarak seo ve overwiev kurdum ondan mi acaba

11-05-2008 05:42
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
N@RKQZ
TrFrm.OrG

Karma Puanı: 3
RE: Hızlı değiştirde karakter sorunu

bende de aynı sorun var ne zamandır hiç uğraşmıyordum.. yardımcı olan olursa bende düzeltcem : )

11-05-2008 05:53
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
mhmmd
GéCé BéqÇiSi...

Karma Puanı: 1
RE: Hızlı değiştirde karakter sorunu

N@RKQZ Yazan:
bende de aynı sorun var ne zamandır hiç uğraşmıyordum.. yardımcı olan olursa bende düzeltcem : )

AYNEN

13-05-2008 11:20
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri vBCoders blackinci Baybars