Güvenlik Açıkları Hakkındaki Tüm Sorularınız..!
|
| Yazar |
Mesaj |
bluefb
Yeni Üye

Mesajlar: 4
Grup: Üye
Katılım: 2007
Statü:
Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
|
Cvp: Güvenlik Açıkları Hakkındaki Tüm Sorularınız..!
Bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
Görev yapmaya başladığım bir forumun ftp adresine giriyorum.İçerisinde forum,forums ve forumlar diye 3 ayrı klasor var.Ana forumumuz "forum" olan klasor.Ben diğer klasorlere yada ana dizine dosya atabilirken ana forum klasorune saadece bakabiliyorum.editleme yapamıyorum.Acaba bunun nedeni nedir? Guvenlık ıle ılgılı oldugunu soyledı kendısıde duzeltemedı.Ne yapabilirim? Ayrıca ftp izinlerinde de bir problem yok.
|
|
| 26-12-2007 01:29 |
|
 |
ByResul
FiXDesing
   
Mesajlar: 402
Grup: Üye
Katılım: 2007
Statü:
Çevrimdışı
Karma Puanı: 3
|
RE: Güvenlik Açıkları Hakkındaki Tüm Sorularınız..!
Gecen CT Güvenlik Baktım 1 Saldırı Varmış Nerede Açık var Acep 
Script-Filename: /tagcloud.php
----------------
Request-Method: GET
Query String: tag=sinan\'in
# EoM
------------------
2008-01-15, 15:20:46, 1200403246, 66.249.65.174, tag=sinan('in, Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)
a
|
|
| 17-01-2008 09:31 |
|
 |
PleaS Ban!!
Banlanmış
Mesajlar: 33
Grup: Banlanmış
Katılım: 2008
Statü:
Çevrimdışı
|
RE: Güvenlik Açıkları Hakkındaki Tüm Sorularınız..!
sende yine 1 tane bende 21 tane
|
|
| 19-01-2008 01:22 |
|
 |
sonkonu
Acemi Üye
 
Mesajlar: 19
Grup: Üye
Katılım: 2008
Statü:
Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
|
RE: Güvenlik Açıkları Hakkındaki Tüm Sorularınız..!
Forumun ana sayfasında böyle bir uyarı alıyorum.Ne yapmalıyım?
Warning: ini_get() has been disabled for security reasons in /data/members/free/tripod/uk/s/o/n/sonkonu/htdocs/inc/functions.php on line 1961
|
|
| 13-03-2008 10:27 |
|
 |
baymunke
Acemi Üye
 
Mesajlar: 29
Grup: Üye
Katılım: 2008
Statü:
Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
|
RE: Güvenlik Açıkları Hakkındaki Tüm Sorularınız..!
2008-03-19, 12:53:38, 1205924018, 83.103.153.3, tid=http%3a%2f%2fwww.planet-pictures.de%2fcontent_system%2fola%2fitil%2f&action=lastpost, Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)
2008-03-19, 12:53:49, 1205924029, 83.103.153.3, fid=148&datecut=9999&sortby=subject&order=http%3a%2f%2fwww.planet-pictures.de%2fcontent_system%2fola%2fitil%2f, Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)
2008-03-19, 12:53:53, 1205924033, 83.103.153.3, action=addsubscription&type=forum&fid=http%3a%2f%2fwww.polisgrandhotel.gr%2f_cm_admin%2fmaillist%2feditor%2fplugins%2fcore%2fdialogs%2fqunik%2futanac%2 f, Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)
arkadaslar dun siteye saldırı yapılmıs sanırım bu ne anlama geliyor aceba
En son düzenleme: 20-03-2008 02:36 baymunke.
|
|
| 20-03-2008 02:35 |
|
 |
reddawn
www.Forumevi.net
  
Mesajlar: 111
Grup: Üye
Katılım: 2006
Statü:
Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
|
Cvp: Güvenlik Açıkları Hakkındaki Tüm Sorularınız..!
Merhabalar mybb son sürümü kullanıyorum ancak siteme sürekli index atıyorlar . 777 li dosyamda yok , ne yapmam gerekiyor acaba.
|
|
| 28-06-2008 10:01 |
|
 |
|
|