Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
GoogleBOT giriş sayfaları.
Yazar Mesaj
erdemgokhan
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
GoogleBOT giriş sayfaları.

Merhaba Arkadaşlar herkese iyi çalışmlar.
GoogleBOT sitemdeyken Kimler Çevrimiçinin yanındaki + ya bastım ve nerelere girdiğini öğrenkmek istedim ve İzninin olmadığı sayfaya bakıyor yazısını gördüm.Ben forum konularını misafirlere kapattım.GoogleBOT ve Yahoo botları için bu izinleri nasıl değiştirebilirim.Yani forum konuları botlara açık olsun.
Teşekkürler.

09-04-2008 10:02
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
FaRuKuZaM
TürkiyeCep.Com

Karma Puanı: 2
RE: GoogleBOT giriş sayfaları.

erdemgokhan Yazan:
Merhaba Arkadaşlar herkese iyi çalışmlar.
GoogleBOT sitemdeyken Kimler Çevrimiçinin yanındaki + ya bastım ve nerelere girdiğini öğrenkmek istedim ve İzninin olmadığı sayfaya bakıyor yazısını gördüm.Ben forum konularını misafirlere kapattım.GoogleBOT ve Yahoo botları için bu izinleri nasıl değiştirebilirim.Yani forum konuları botlara açık olsun.
Teşekkürler.

İşte bu durum seo açısından çok kötü bir durum. Konuları ziyaretçilere kapatmaktansa açın ve linkleri gizleyin. Çünkü google konularınızı indexleyemez ve bu sefer hiç işinize yaramaz. Bir ara bende çalışmıyordu link gizleme eklentisi, siz bunu yükleyin ve eğer bir sorun olursa yardımcı olurum Güzel

09-04-2008 10:17
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
erdemgokhan
Üye

Bo kötü oldu işte zaten benim sitede çok link yok adam girecek bakacak üye olmadan gidecek neyse google daha önemli şimdilik linkleri gizleyelim.Ama bunu için bir eklenti yapılsa çok güzel olur ipbde vardı seçebiliyodun google ın siteye Misafir mi Üye mi olarak gireceğini.
Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.

09-04-2008 10:25
FaRuKuZaM
TürkiyeCep.Com

Karma Puanı: 2

işte o dediğin şey iyi olurdu ama zaten baştan adamlar botları düşünmemiş. eklenti de zor gibi görünüyor şahsen

09-04-2008 10:32
sanalhamsi
Acemi Üye
**

bu benim içinde geçerli bi olay sitemdeki yazılar linklerden daha önemli ama onları gizleyince googlede sıkıntı oluyor ne yapsak bilmem

10-04-2008 11:32
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars