selam arkadaslara ben posbite google adsense reklamı koymaya calısıyorum ama reklam kodunu girdigimde Forbidden
You don't have permission to access /admin/templates.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
pro çeviride bulunn anlamı: Senin, izine giriş/ admin/ kalıpların yok. Servisçi olan buda php.
Buna ek olarak, bulunan bir 404ü hata, bir ErrorDocument'i kullanmak isteği tutmak için denemeye kadar karşılaşılmadı.
arkadaslar hala bu sorun devam ediyor peki serverden kaynaklanıyorsa ne yapmam gerekiyor bunun bir cozumu yokmu yani ekleyemeyecekmiyim bunu baska bir yerden cpanelden yada ftp ekleme gibi bir ihtimalimiz varmı yardımcı olursanız cok sevinirim
arkadaslar hala bu sorun devam ediyor peki serverden kaynaklanıyorsa ne yapmam gerekiyor bunun bir cozumu yokmu yani ekleyemeyecekmiyim bunu baska bir yerden cpanelden yada ftp ekleme gibi bir ihtimalimiz varmı yardımcı olursanız cok sevinirim
dostum 2 çözümü var.
1- Server senin değilse sahibine durumu izah edip bu ayarı kaldırmasını soyleyeceksin.
2-Temanı localde editleyip XML'yi kayıt edip o XML'yi yükleyeceksin.
Not: Hatanın sebebi style ve script taglarından kaynaklanıyor dostum.Google'a ek olarak Alexa ve Extremetracking kodlarınıda ekleyemezsin.
Özel Mesaj İle Yardım İstemeyiniz.Destek için forumlarımızda soru sorabilirsiniz.