|
forumu yeniden yükleyeceğim, nasıl üyeleri ve mesajları kurtarırım(veri tabanı nasıl.
|
| Yazar |
Mesaj |
eagames
Acemi Üye

Grup: Üye
Statü:
Karma Puanı: 0
|
forumu yeniden yükleyeceğim, nasıl üyeleri ve mesajları kurtarırım(veri tabanı nasıl.
arkadaşlar forumu yeniden yükleyecem, üyelere ve mesajlara zarar vermeden bunu nasıl yaparım birisi bana öğretebilir mi aşama aşama ?
|
|
| 07-04-2008 03:51 |
|
 |
Ages Koch Ban!!
www.hamachilive.com
Grup: Banlanmış
Statü:
|
RE: forumu yeniden yükleyeceğim, nasıl üyeleri ve mesajları kurtarırım(veri tabanı nasıl.
öncelikle admin panelinden veritabanını yedek al. sonra forumu tekrar kurduktan sonra veritabanını tekrar siteye yükle. veritabanını tekrar siteye yüklemek için anlatımlar var onlardan yararlanabilirsin.
|
|
| 07-04-2008 03:57 |
|
 |
PİT10
Vbulletinden Mybb'ye

Grup: Moderatör
Statü:
Karma Puanı: 13
|
RE: forumu yeniden yükleyeceğim, nasıl üyeleri ve mesajları kurtarırım(veri tabanı nasıl.
Admin panelinden yedek alınırsa hata alır phpmyadminden alması daha güvenilir olacaktır.
|
|
| 07-04-2008 04:07 |
|
 |
Ages Koch Ban!!
www.hamachilive.com
Grup: Banlanmış
Statü:
|
RE: forumu yeniden yükleyeceğim, nasıl üyeleri ve mesajları kurtarırım(veri tabanı na
Admin panelinden yedek alınırsa hata alır phpmyadminden alması daha güvenilir olacaktır.
ben 3-4 kez admin panelinden alarak kurdum hiçbir sorunla karşılaşmadım, ama öyle diyorsan demekki karşılaşanlar vardır phpmyadmin'den al en iyisi sen.
|
|
| 07-04-2008 04:11 |
|
 |
GandaLL
!!!!!!!!!!

Statü:
|
Sen En Güvenli Olarak PhpMyAdmin'den AL Orası Daha GüvenLi "cellulari" ninkide doğru oradanda alabilirsin ama en GüvenLi "PhpMyAdmin"
SaygıLar..
|
|
| 07-04-2008 04:38 |
|
 |
eagames
Acemi Üye

Statü:
|
arkadaşlar nasıl alınıyor phpmyadminden ya, birisi bana yaparsa sevinirim.ftp ve panel şifrelerini versem biri bana yapar mı acaba? msn den veririm yardım edecek birisi olursa.Kaç günden beri bu sorunla uğraşıyorum arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin artık ya ...
ibrahim-48@hotmail.com lütfen arkadaşlar.bunun karşılığında sitemde 1 ay reklam verecem...
|
|
| 08-04-2008 09:00 |
|
 |