Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Foruma resim eklemek (Resimli Anlatım)
Yazar Mesaj
Dedektif
Mesajcı Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 14
Foruma resim eklemek (Resimli Anlatım)

Üyelerinize eklentileri kapattınız. Peki üyeleriniz resim göndermek istediğinde ne yapacaklar. İşte forumunuzda üyelere yardımcı olabilmek için ekleyeceğiniz yazı.

http://www.imageshack.us ' a girin.

upload kısmında 'gözat' a tıklayın. Buradan resminizi seçin.

e-mail e-mail adresinizi yazın.

Son olarak 'host it' e tıklayın.

Açılan sayfadaki linklerin en altındaki link idealdir. Yani en alttaki linki kopyalıyoruz (Direct link to image yanındaki link, 'jpg' uzantılı olan)

Sağ tıklayıp kopyaladık. Şimdi bu resimi foruma ekliyeceğiz.
Mesaj yazdığımız alandaki sağ üstte "resim ekle" ikonu var. (üzerine gelince 'resim ekle' yazar)

Buna tıklıyoruz. Buradaki "http" yazısını silin bunun yerine az önce kopyaladığımız linki yapıştırın. (sağ tıklayıp 'yapıştır' a tıklayın)
"Tamam" a basıp eklediğiniz resmi görebilirsiniz.

En son düzenleme: 19-06-2007 12:28 Dedektif.

14-06-2007 11:56
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
volkenturbo
SQL YÖNETİMİNDE

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 1
RE: Foruma resim eklemek

:DGülücük:D

15-06-2007 12:35
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Dedektif
Mesajcı Üye

Cvp: Foruma resim eklemek

Anlatım bana aittir. Kendi forumum için yazmıştım. Sizlerle paylaşmak istedim.
Dilediğiniz şekilde kullanabilrsiniz. Bu arada resim eklemeyi de mi bilmeyen var demeyin. Evet var bundan emin olabilirsiniz.

15-06-2007 12:43
Termin
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 4
RE: Cvp: Foruma resim eklemek

mkirkin Yazan:
Anlatım bana aittir. Kendi forumum için yazmıştım. Sizlerle paylaşmak istedim.
Dilediğiniz şekilde kullanabilrsiniz. Bu arada resim eklemeyi de mi bilmeyen var demeyin. Evet var bundan emin olabilirsiniz.

Çok teşekkürler...Resim eklemeyi bilmeyende var yazısına sadece gülüyorum hemen hemen her üye forumda bana bunun için pm atıyordu (: çok sağol tekrar...

!
15-06-2007 01:30
Solano
S3dat

Karma Puanı: 2
Cvp: Foruma resim eklemek

güzel anlatım :D:D

18-06-2007 08:58
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Dedektif
Mesajcı Üye

RE: Foruma resim eklemek

Resimli anlatım...

Forum da kullanmak için imageshack.us' a resim yüklemek aslında çok basittir. Şimdi aşağıda anlatacağım adımları tek tek uygularsanız, sorunsuz bir şekilde resminizi yükleyip yayınlaya bilirsiniz.

Öncelikle http://www.imageshack.us adresine giriyoruz. Ardından
birinci resimdeki 1 numaralı kırmızı ok un göstermiş olduğu "Gözat" (browse...) yazan buton a tıklıyoruz.

Bu işlemi yaptıktan sonra da ikinci resmimizdeki gibi resim dosyamızın olduğu klasörümüze gidip resmi seçtikten sonra "Aç" butonuna basarak resmimizi yüklemeye başlamak için siteye resim dizinimizi vermiş oluyoruz.

Aşağıdaki resimde gördüğümüz "host it!" e tıkladıktan sonra resmimizin yüklenmesini bekliyoruz.

Bu işlem bittikten sonra imageshack.us' a resmimizi yüklemiş oluyoruz. Şimdi sırada resmimizi forum a göndermek için gerekli olan linkte ( bağlantı). Bu bağlantıyı da resmimizde görmdüğümüz "Direkt link to image" satırında olan link i mousemizle kopyalıyoruz.

Artık forumda resmimizi yayınlamak kaldı bunun için mesaj yazdığımız alandaki image yükleme butonuna tıklamamız gerekmekte.

Artık resmimizi mesaj alanımıza göndermekte sıra bu işlemde de çıkan menude http:// yazan yere imgeshackten kopyalamış olduğumuz link i yapıştırıyoruz ve ardından da ok butonuna basıyoruz.

Bu işlemde bittikten sonra artık mesajımızı forum a gönderebiliriz. Gönderdiğimiz mesajda eğer resmimiz aşağıdaki gibi görülüyorsa hiç bir sorun olmadan resmimizi yayınlamış oluruz.

En son düzenleme: 19-06-2007 12:27 Dedektif.

19-06-2007 12:25
Aftermath
ERG

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4
Cvp: Foruma resim eklemek (Resimli Anlatım)

kılavuz bölümüne taşıyayım isteyenler forumuna aktarabilir..

19-06-2007 08:27
bodrum89
www.tiryakiweb.com

Karma Puanı: 0
Cvp: Foruma resim eklemek (Resimli Anlatım)

güzel çalısma klavyene saglık.Bilmeyenlerin mutlaka işine yarayacaktır.

19-06-2007 08:29
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb