Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Foruma resim eklemek (Resimli Anlatım)
Yazar Mesaj
yasinuruturk
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Cvp: Foruma resim eklemek (Resimli Anlatım)

arkadaslar bunun için bi eklenti vardı phpbb'de mybb içinde varmı acaba direk gozat diyorsunuz imageshack a resmi yollayıp linkini konuya yapıştırıyodu ben bulamadım mybb için

18-10-2007 01:47
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
mavera
Üye

bende kendi sitemdekilere anlatmak için şöyle bişey hazırlamıştım anlatmakta zorluk çekenler faydalanır belki....

sitemize resim ekleyebilmek için öncelikle elinizdeki resimleri resim host sitelerinden host ettirmeniz gerekmektedir...
ben şimdi bunlardan sadece birisi olan

http://imageshack.us/

adresinden nasıl yapıldığını göstereceğim

siteye girdikten sonra Gözat sekmesinden yüklemek istediğiniz resmi seçiyorsunuz...daha sonra altta bulunan host it! butonuna basarak resminizi host etmiş oluyorsunuz...
biraz sonra şöyle bir sayfa gelecek

bu sayfadan koyu rekle görünen yerdeki yani "Direct link to image" olan yeri kopyalayıp sitemizdeki resim yükleme butonuna (dağ şeklinde olan) tıklayıp oraya yapıştırıp onaylıyoruz işlem bu kadar

18-10-2007 02:14
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
sado
Yeni Üye
*

meraba ben forumun başına resim eklemek istiyorum hani sitenin adını falan yazmak nasıl yapabilirim

25-10-2007 10:35
sado
Yeni Üye
*

lütfen yardımcı olun bekliyorum

25-10-2007 10:48
Asi_Serseri
Yeni Üye
*

arkadaşlar bence bilmeyenlerin diyerek milleti küçük görmeyin zamanında sizlerde bilmiyordunuz ve sonuç olarak şimdiye kadar ilgilenmemiş olan insanlar veya yeni yetişen genç nesiller var ve sizler gibi zamanla bu bilmeyenler dediğiniz kişiler öğrenecek unutmayın ki atalarımız boşuna bu lafı söylememiştir eğer "Çırak ustayı geçmezse o meslek ölür." yani peşimizden gelenlerin her zaman bizden daha iyi olmasını sağlamalıyız ki biryerlere gelebilelim. Ayrıca kusura bakmayın biraz alınmış gibi kırılmış gibi konuştum ama sonuç olarak bu sitenin var olma amacı sanırım bilmeyenlere destek olabilmek klavuz olabilmek ama şunu söyliyim sizler biliyorum diyorsunuz ve birşeyler yapıyorsunuz yaptığınız işler zaman aşımına uğruyor ve bozuluyor sonra düzelttim diyorsunuz ama malesef düzeltmeleriniz birçok kişi tarafından görülemiyordur ben bir iki gün önce bu site sayesinde forum kurdum bu konuda sizlere teşekkür ederim ama forumu kurana kadar ne çektiğimi ben biliyorum ve eminim ki benimle aynı şekilde olan birçok arkadaş vardır chgmod değiştirmek için cuteftp programını önermişsiniz ama bende malesef o video da çıkan özellikler çıkmadı ve bir başka yöntemle Plesk panelden resimlerle değiştirmeyi göstermişsiniz ama malesef o resimlerde bende ilk başta açılmadı ve sonuç itibari ile insanlara en azından kısa yazılarla linklerle resimlerle anlatılmış konuların aynısını bir başkası paylaşana kadar değişiklik yapıp birazda harfleri kullanarak (Yani Kelimeler yardımıyla) yardımcı olmaya çalışırsa yani resimlere ve linklere pek fazla güvenmeden anlatırsa öyle durumlarda hiç değilse yazılı döküman olan bilgilerle birşeyler yaparız ama sonuç olarak sizler sayesinde forum kurmayı başardım ve bunun için sizlere teşekkür ederim ve ben şurda dört beş gündür forumlarla ilgileniyorum onun dışında pek forumla ilgilenen bir insan değildim dolayısı ile bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyerekten noktalamak istiyorum teşekkür ederim hepinize....
Not: Bilgi paylaşıldığı sürece değerlidir yoksa zaman içinde arşivlerde çürür ve yok olur.Paylaşıldığı zaman nesillerden nesillere aktarılır ve sonsuza kadar yaşar....

15-12-2007 01:48
ReCoBa
Acemi Üye
**

Beyler bunun için ek ayarmı gerekiyor ben normalde resim eklemesini bilen hatta sizin gibi forum kullanımı hakkında döküman yazmış biriyim [img] link [/img] şeklinde devalarca yapmama ragmen resim çıkmıyor linkde türkçe karakterlerin olma ihtimali forumun da utf-8 karakter grubuna sahip olması bu resmin açılmasını engellermi.

31-12-2007 01:10
Alfa
Mybb

Karma Puanı: 14
RE: Foruma resim eklemek (Resimli Anlatım)

:D :D :D

17-05-2008 01:42
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars