Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (6): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Duyuru (Açıklama)
Yazar Mesaj
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 11
Duyuru (Açıklama)

Değerli MyBBDestek üyeleri bu üzüntü duyduğum durumu size bildirmek istiyorum. MyBBDesteğin kurucusu ve buralara getiren değerli arkadaşım dün blackinci ile siteyi bırakıcaklarını söylediler bana ve "siteyi sana devretmek istiyoruz" dediler. Bende tabi karşı çıktım hayır olmaz desemde pek bir fayda etmedi sonuç itibari ile söylediklerinde kararlıydı Arno. En sonunda bana şu cümleyi söyleyince mecburen kabul etmek zorunda kaldım ; "Ya siteye bir index atar kapatırım, yada sen devam ettirirsin"

Bu durumu uzun uzun konuştuk yapıcaklarımızı anlattık ve kararlaştırdık. Ama şuan hala kötüyüm. Hele o msn konuşması boyunca soğuk terler döktüm. Bunları konuştuğumuza inanamıyordum.

Siz değerli MyBBDestek üyelerinin de bu konu hakkında görüşlerini almak istiyorum. Beni burada istiyormusunuz, istemiyormusunuz bunuda öğrenmek istiyorum. Herşeyin hayırlısı olsun diyelim. Benim içimde hala geri döneceklerine dair bir his var inanıyorum.

Şuan arno hala aramızda bir müddet bir kaç şeyin rayına oturması için hala yetkileri var ve her nekadar o istemesede yetkileri olmaya devam edicek. Ayrıca neden bıraktığı konusunda tahmin yürütebilirsiniz galiba. Arnonun açtığı konuya gitmek için tıklayın.

Baybars

En son düzenleme: 16-01-2008 08:01 C0n+r@.

16-01-2008 08:00
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
CanCoNTi
.can {

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 25
RE: Duyuru (Açıklama)

Hayırlı olur umarım..

Arno ile blackinci'nin bırakmaları kötü oldu.. Zaten ikisininde kendine göre sebebleri var.. Hayırlı olur umarım.. Siteyi sağlam biryere emanet ettiklerini düşünüyorum..

Başarılar C0n+r@..

En son düzenleme: 16-01-2008 08:10 CanCoNTi.

16-01-2008 08:09
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
M.Master Ban!!
MicroBilisim.net

Grup: Banlanmış

Başarılar C0n+r@ inşallah hayırlı olur blackinci & arno için çok üzgünüm ..

16-01-2008 08:17
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Rocky7 Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

Kötü oldu bu ama hayırlısı olsun inşalla sürdürebiliriz kaldığımız yerden :(

16-01-2008 08:17
spysense
Abone Üye

Grup: Üye
Karma Puanı: 0

3 hafta siteye giremedim daha yeni girdim ve sitenin değiştiğini farkettim umalımki bu değişiklik kötü şeylere yol açmaz...

16-01-2008 08:23
CanCoNTi
.can {

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 25
Cvp: RE: Duyuru (Açıklama)

spysense Yazan:
3 hafta siteye giremedim daha yeni girdim ve sitenin değiştiğini farkettim umalımki bu değişiklik kötü şeylere yol açmaz...

Kötü şeylere yol açması için hiçbir sebep yok aslında.. C0n+r@ nın da bu siteyi en iyi şekilde yöneteceğinden eminim..

16-01-2008 08:25
turkey
Acemi Üye
**

Karma Puanı: 0

gerek bu site gerek se diğer mybb sitesi ilk kurulduğu günden beri gelip giderim, site kurucularının mybb için nekadar çok emek harcadığına kendim şahidim. bu emeklerinin karşılığını aldıklarını destek sitelerinin büyüdüğünü gördükçe anladım sanmıştım, demekki öyle deyilmiş.

Evet bizler üzülerek söylemeliyimki sömürücü bir milletiz, hep kendimizi düşünürüz, bunu kim nasıl yapmış bu duruma nasıl getirmiş bizi ilgilendirmez, biz o malzemeyi alır ve kaçarız. Hal böyle olunca durum ortada....

görüş bildirmek gerekirse site emin ellerde olacaksa, mybb deki destek bitmeyecekse kimin yöneteceği bizleri ilgilendirmez, saygı duyarız.

Diğer Bi Önemli Husus, Mybb İçin Birşeyler Yapılacaksa Büyük Forumlardan Yardım Alınsın, Organize Ekibi Kurulsun Ve Oradaki Forum Kurma Çabasında Olan İnsanlara Yardımcı Olunsun, Ve Öğrenci Kardeşlerimizin Geliri Olmayan Arkadaşlarmızın Bu Forumdan Yararlanması Sağlansın..
Kolay Gelsin

16-01-2008 08:28
pSyChoPaT
Abone Üye

Karma Puanı: 4

siz ekip olarak güzeldiniz.. arnonun ve blackincinin gitmesine üzüldüm ama con+r@nın ve diğerlerinindw en iyi şekilde myBB desTeği iLerLeteceğini düşünüyorum..

16-01-2008 08:33
Sayfa (6): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars