Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (6): « İlk < Önceki 1 2 3 4 [5] 6 Sonraki > En Son »
Duyuru (Açıklama)
Yazar Mesaj
Rocky7 Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
Cvp: RE: Duyuru (Açıklama)

Dedektif Yazan:

Rocky7 Yazan:

**SaBRoZa** Yazan:
mybb yi yawaş yawaş yok ediyoruz Tr desteğini bilmem farkındamısınız diğer site yüzünden bunlar oldu %100 kimin ne olduğunu yaklaşık 1 senedir olduğum mybb ailesinde öğrendim eminim herkes soğumuştur mybb den arno ve blackini olmadan asla :(

çok biliyosun sen kafanı koparırlar yakında

Rocky haddini bil. Bundan sonra hiç kimseye taviz yok !

ben haddimi biliyorum mehmet bey.arkadaş boş boş konuşuyor hala mybb bu duruma geldiyse tüm yöneticiler getirdi.Arnonun dediği lafa bakarmısın

Arno Yazan:
Son olarak bahsetmek istediğim bir konu var. Dedektif rumuzlu yönetici arkadaşımız konusunda bazı kötü amaçlı senaryolar yazılmıştı. Bundan dolayı bende bu senaryoyu yazan kişilerin amacına ulaştığını sanmaları için yöneticiliğini almıştım. Bu durumu uzatmanın bir anlamı olmadığı (ya da kalmadığı) için kendisi kaldığı yerden yönetici olarak devam edecektir.

senaryolar üstüne kurulmuş bi mybb üzerinde daha neyi geliştirebilirsiniz ? veya geliştirebiliriz kullanıcılar olarak ? Ben şuna inanıyorumki Arno ve blakincide bir filmde oynuyorlar hemde başrolde.Bırakın bu senaryolarıda destek alıcaksan alalım mybb için sizlerden

17-01-2008 11:55
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
**SaBRoZa**
Mesajcı Üye

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 0
RE: Duyuru (Açıklama)

rocky7 bana bak sen kimsin beni tehtid edion laflarına dikkat et sen diğer sitedensin sinanın hostunun reklamını yapıyorsun birde burda arno ve blackini yıprattınız onlar bıraktı ben şahsen onların yerinde olacam şu anda sizin site sinek avlıcaktı neyse daha sert konuşmucam sonra germek oluo Yöneticilerdende bir isteğim war şu mybbhost.net tanıtımı kaldırırsanız sevinirim

17-01-2008 02:54
Lorderont Ban!!
Banlanmış

**SaBRoZa** Yazan:
rocky7 bana bak sen kimsin beni tehtid edion laflarına dikkat et sen diğer sitedensin sinanın hostunun reklamını yapıyorsun birde burda arno ve blackini yıprattınız onlar bıraktı ben şahsen onların yerinde olacam şu anda sizin site sinek avlıcaktı neyse daha sert konuşmucam sonra germek oluo Yöneticilerdende bir isteğim war şu mybbhost.net tanıtımı kaldırırsanız sevinirim

Katılıyorum Blackinci ve Arno gitti ama MyBBDestek'in üyeleri Blackinci ve Arno kadar forumu ayakta tutacağına inanıyorum.Con+r@'nın adminlikte ise çok başarılı olacağına inanıyorumGülücük

17-01-2008 03:32
Rocky7 Ban!!
Banlanmış

**SaBRoZa** Yazan:

bu site açık değilmi hala arno ve blackinci gelsede öbür site sinek avlamıyordu.Bu bi gerçek mybbdestek çöktü artık yöneticiler çevirileri saatler sonra çıkarıyor.Böyle resmi destek sitesi olmaz olsada bu halde olur

17-01-2008 03:36
**SaBRoZa**
Mesajcı Üye

Statü: Uzakta

yürü diğer siteye o zaman burda işin yoq burda olanlar 10000 bin üye war en fazla içerik burda war en iyi destek burda veriliyor o tarafta o kadar yönetici warki bişeyden çaktığı yoq çeviriden anlıolar başka bi bildikleri yoq peh mybboard.net bile 12000 üye düşün artık kim resmi destek sitesi beyenmiyorsan toz ol şu anda çoktan banlanman gerekiyor

17-01-2008 04:00
Batur
Admin

Grup: Admin
Karma Puanı: 51

Rocky7, kaç gündür sabır ediyorum ama haddini iyice aştın. İşine gelmiyorsa çek git.
Banlamayacağım diyordum ama hakkettin.

17-01-2008 04:08
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ÇaKaL0833
Üye

bu kötü oldu inşallah ileride geri donerler başarılar con+r@

17-01-2008 04:49
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
koray61
Apple Türkiye

Karma Puanı: 1

sitenin kalitesi iyice yok oldu bende kactim eyvallah

17-01-2008 09:04
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars