hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.. kararlar verilmiş zaten. onlarda en kısa zamanda geri dönerler inşallah.. sonsuza dek bırakıp gidebilmeleri mümkün değil, mutlaka döneceklerdir. contra yada başarılar diliyorum.. önemli olan desteğin en güzel şekilde devam edebilmesidir.
bu yazıyı okuyunca gerçekten çok üzüldüm. mybb ile ilk geçen sene ocak ayında diğer sitede tanıştım ve tam bir yıldır bir forum sitem var (okul forumu). 15 gün sonra burayı gördüm. burası bana daha sıcak geldi çoğu şeyi burdan öğrendim. arno ve blackinci olmadan bu forumun ayakta duracağını pek sanmıyorum. (C0n+r@ sakın yanlış anlama senin mybb de ne kadar bilgili olduğunu bilmiyorum işşallah arno ve blackinci kadar vardır) umarım birgün gelir kararlarından vazgeçerler ve geri dönerler. bundan sonra sanırım diğer site daha da güçlenecektir..
C0n+r@ yeni görevinde başarılar diliyorum. destek için her zaman yanındayız.
mybb yi yawaş yawaş yok ediyoruz Tr desteğini bilmem farkındamısınız diğer site yüzünden bunlar oldu %100 kimin ne olduğunu yaklaşık 1 senedir olduğum mybb ailesinde öğrendim eminim herkes soğumuştur mybb den arno ve blackini olmadan asla :(
En son düzenleme: 16-01-2008 09:16 PM **SaBRoZa**.
kötü olmus ozan diğer siteye döndüğü gün arno ve blackinci mybbdesteği bıraktı.Kötümser olmak istemiyorm bu konuda umarm hayırlısı olur.Başarılar contra ;)
Özel Mesaj İle Yardım İstemeyiniz.Destek için forumlarımızda soru sorabilirsiniz.
arkadaşlar arnonun ve blackincinin bir bildiği vardırr yoksa siteyi bırakıp gitmezlerdi hem bu işe con+r@ yı uygun görmüşler con+r@ nın da bu işi başarıyla yapacağına inanıyorum başarılar con+r@
mybb yi yawaş yawaş yok ediyoruz Tr desteğini bilmem farkındamısınız diğer site yüzünden bunlar oldu %100 kimin ne olduğunu yaklaşık 1 senedir olduğum mybb ailesinde öğrendim eminim herkes soğumuştur mybb den arno ve blackini olmadan asla :(