Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Sayfa (6): « İlk < Önceki 1 2 [3] 4 5 6 Sonraki > En Son »
Duyuru (Açıklama)
Yazar Mesaj
gezgin
L O R D

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 2
RE: Duyuru (Açıklama)

hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.. kararlar verilmiş zaten. onlarda en kısa zamanda geri dönerler inşallah.. sonsuza dek bırakıp gidebilmeleri mümkün değil, mutlaka döneceklerdir. contra yada başarılar diliyorum.. önemli olan desteğin en güzel şekilde devam edebilmesidir.

16-01-2008 08:59 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
matis
Üye

Karma Puanı: 0

bu yazıyı okuyunca gerçekten çok üzüldüm. mybb ile ilk geçen sene ocak ayında diğer sitede tanıştım ve tam bir yıldır bir forum sitem var (okul forumu). 15 gün sonra burayı gördüm. burası bana daha sıcak geldi çoğu şeyi burdan öğrendim. arno ve blackinci olmadan bu forumun ayakta duracağını pek sanmıyorum. (C0n+r@ sakın yanlış anlama senin mybb de ne kadar bilgili olduğunu bilmiyorum işşallah arno ve blackinci kadar vardır) umarım birgün gelir kararlarından vazgeçerler ve geri dönerler. bundan sonra sanırım diğer site daha da güçlenecektir..

C0n+r@ yeni görevinde başarılar diliyorum. destek için her zaman yanındayız.

16-01-2008 09:06 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
**SaBRoZa**
TRFoRuMCuYuZ.CoM

Karma Puanı: 4

mybb yi yawaş yawaş yok ediyoruz Tr desteğini bilmem farkındamısınız diğer site yüzünden bunlar oldu %100 kimin ne olduğunu yaklaşık 1 senedir olduğum mybb ailesinde öğrendim eminim herkes soğumuştur mybb den arno ve blackini olmadan asla :(

En son düzenleme: 16-01-2008 09:16 PM **SaBRoZa**.

16-01-2008 09:15 PM
OfisTech.Net
OFİSTECH

yeni gelen ekibe başarılar dilereim

Telekomünikasyon Kurumu Faaliyet Belgesi No: 180

Msn Satış ve Pazarlama : info@ofistech.net

7/24 Destek İçin : http://www.ofistech.net [Ticket Sistemini ve İletişim Sayfalarını Kullanarak 7/24 Destek Alabilirsiniz.]

http://WwW.OfisTech.Net
16-01-2008 09:45 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Gang$ta
TurkishWarez

Grup: Deneme Moderatör
Karma Puanı: 6

kötü olmus ozan diğer siteye döndüğü gün arno ve blackinci mybbdesteği bıraktı.Kötümser olmak istemiyorm bu konuda umarm hayırlısı olur.Başarılar contra ;)

Özel Mesaj İle Yardım İstemeyiniz.Destek için forumlarımızda soru sorabilirsiniz.
16-01-2008 09:48 PM
serif_07
Farklı Olmanın Farkı

arkadaşlar arnonun ve blackincinin bir bildiği vardırr yoksa siteyi bırakıp gitmezlerdi hem bu işe con+r@ yı uygun görmüşler con+r@ nın da bu işi başarıyla yapacağına inanıyorum başarılar con+r@

DataProWeb İnternet Hizmetleri

250 Mb Alan 10 Gb Trafik Gerisi Sınırsız ///Yıllık:35 YTL
500 Mb Alan 15 Gb Trafik Gerisi Sınırsız ///Yıllık:50 YTL
1 Gb Alan 20 Gb Trafik Gerisi Sınırsız ///Yıllık:70 YTL
İsteğe Göre Özel Paket Yapılır

Her Türlü Sorularınız İçin
info@dataproweb.com
16-01-2008 10:10 PM
Rocky7 Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış
Cvp: RE: Duyuru (Açıklama)

**SaBRoZa** Yazan:
mybb yi yawaş yawaş yok ediyoruz Tr desteğini bilmem farkındamısınız diğer site yüzünden bunlar oldu %100 kimin ne olduğunu yaklaşık 1 senedir olduğum mybb ailesinde öğrendim eminim herkes soğumuştur mybb den arno ve blackini olmadan asla :(

çok biliyosun sen kafanı koparırlar yakında

16-01-2008 10:31 PM
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 40

Rocky7 lütfen konuşma tarzına dikkat et. Şimdiden gerginlik çıkmasını hiç kimse istemez dimi ?

SEOTurkey.Net - SEO Teknikleri, İpuçları, Makaleler

SEOTurkey.Net - SEO

16-01-2008 11:03 PM
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle