ama denemeden bişi sorayım. diyelim ki 100 mail adresi yazdın mail gönderdiğin 100 kişidede birbirlerinin adresi çıkıyorsa bu iş kötü çıkmıyorsa eyvl..
Bunun için spamprocess.php yazdım , sanki mailleri kullanıcılara tek tek atıyormuşsunuz gibi gönderiyor... Boylece mailiniz spam mesajlarının içinde de kalmıyor... fakat mailler.txt'nin içine mail adreslerini altalta deilde yanyana yazıp aralara virgul koyarsanız sutun aralığı kadar belli mailler gonderdiğiniz mailde gözükebilir DENEMEDİM... Ama Sutunu fazla tutmadim En fazla yanyana olarak eklediginiz 5-6 mail cıkar oda cok onemli deil... DENEDİM yanyana dizilmis 6 Mail Cıkıyor...
Ben bu işlerden pek anlamam ama;
Warning: fopen(Mailller.Txt): failed>>>burada ki 3 tane l harfinden olmasın..
Estaffurullah Aynende dediğin gibi l' de fazlalık, da batur sonradan çözmüş olayı
Sayın arkadaşım seni tebrik ederim.
Yalnız bir kaç sorun var.
1-hotmailde junk maile düşüyor
2-mynete gitmiyor
Oysa mybbadminden yaparsan mynete gidiyor.Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
hotmail'in spamprocess'ine takılıyor olabilir...1000lerce adresi aynı anda atmamanı tavsiye ederim parca parca gondermeyi dene ... Mynet'i denemedim gec gidiyor olabilir... Denediğim mail sunucuları hotmail,yahoo,gmail idi...
sağol ozirr, çözüldü olay ve çok güzel. Yanlız bişey dikkatimi çekti bazı adreslere gitmiyor sanki. kendi adreslerimden 3 tanesini yazıp yolladım. sadece bir tanesine gitmiş. neyse biraz bekleyeyim belki geç geliyordur

:D
Geç gelme olabilir... Mail servisiyle alakalı bir durum...