Arkadaşlar OGTR aramızda olmadığı için konusunuda düzenleyememiş o konuda resimler görünmediği için yeni bi anlatım hazırlıyayım dedim.. belki hoşunuza gitmicek bi durum olucak ama anlatımı eklentide dosya olarak verdim 4 resimden ve 1 metin belgesinden oluşuyor.. resimleri konuda vermedim çünkü sayfa düzeni bozuluyor ve dikkat etmeden baktığınız için resimlere direk soruyu soruyosunuz dosyadan açıp inceleyince daha dikkatli okuyacağınızı ve inceleyeceğinizi düşünüyorum.. ayrıca bu şekilde resimlerin uçma olasılığıda olmıyacak...
Anlatımı FileZilla ( FTP Programı ) için yaptım.. Aşağı Yukarı Her FTP programındada benzer şekilde yapılıyor..
şunu belirtmek isterim bazı hostlar ftp programıyla changemod düzenlemeye izin vermiyor mesela ben baya uğraşmıştım değiştiremedim hostçumla konuştum cpanelden değişiyormuş bu arada okumadım ama yinede anlatım için teşekkürler..
merhaba arkadaslar ben aranızda yenıyım.bı web sayfası ve forum kurdum ısın acıcası bırazda acemısıyım bu işlerın siteme bı goz atıp degerli dusuncelerınızı belirtırsenız sevınırm