|
BlueHayat.Com
|
| Yazar |
Mesaj |
GececiSezgin Ban!!
BlueHayat.Com Çoşalım Hade :)
Grup: Banlanmış
Statü:
|
RE: BlueHayat.Com
bende hızlı açıldı anasayfa zaten pek önemli değil forum için konulara ziyaretçi geliyor onlar önemlii
beğendim siteni hayırlara vesile olması dileği ile ;)
Allah Razı Olsun
?
|
|
| 04-05-2008 04:01 |
|
 |
GececiSezgin Ban!!
Statü:
|
tasarım süper güzel olmuş başarılar
forum temasıda bizzat benim elimden geçmişdir beyenmeniz beni çok mutlu etti : ) saolun
?
|
|
| 04-05-2008 04:04 |
|
 |
Batur
Admin

Grup: Admin
Statü:
Karma Puanı: 58
|
Tebrikler hoş görünüyor. on, off, lock gidlerinin arkaplanı sırıtıyor yanlız. onları transparan yapmanı önereyim.
Ayrıca şu msn reklam pop-up kısmı nedense hep sinirimi bozmuştur. Bir işe yaradığı yok. İnsanları rajhatsız etmekten başka birşey değil fikrimce. Kaldırmanda fayda var. Zaten en üstte kayıt ol çağrısı var. Heryere kayıt ol eklemenin anlamı yok..
bir başka nokta, ASOI'yi bira yukarı çek bence. Çok altta kalmış.
Şimdilik gözüme çarpan bir yer yok, sadece anasayfanı inceledim.
|
|
| 04-05-2008 04:28 |
|
 |
GececiSezgin Ban!!
Statü:
|
Tebrikler hoş görünüyor. on, off, lock gidlerinin arkaplanı sırıtıyor yanlız. onları transparan yapmanı önereyim.
Ayrıca şu msn reklam pop-up kısmı nedense hep sinirimi bozmuştur. Bir işe yaradığı yok. İnsanları rajhatsız etmekten başka birşey değil fikrimce. Kaldırmanda fayda var. Zaten en üstte kayıt ol çağrısı var. Heryere kayıt ol eklemenin anlamı yok..
bir başka nokta, ASOI'yi bira yukarı çek bence. Çok altta kalmış.
Şimdilik gözüme çarpan bir yer yok, sadece anasayfanı inceledim.
dediklerine uyacam ama yandan msn gibi çıkanı arklar çok iyi olmuş dedi tekrar sorarım ona göre kaldırırım on of giflerinide yeniden yapmayı düşünüyorum zaten tek sorun onlar kaldı gibi geliyor grafik olarak bana bide kategorilerin bazılarında özel tema var onlara geçecem düzenlicem sonrada post kasacam işallah çok büyürüz
?
|
|
| 04-05-2008 04:38 |
|
 |
uwit
I LoVe You PS

Grup: Üye
Statü:
Karma Puanı: 1
|
site çok geç açılıyor ama tasarım güzel"
®
|
|
| 04-05-2008 05:00 |
|
 |
GececiSezgin Ban!!
Statü:
|
site çok geç açılıyor ama tasarım güzel"
sadece anasayfada var o sorunumuz oda grafikler yüzünden
on of giflerinide değiştirdim bu arada
?
|
|
| 04-05-2008 05:05 |
|
 |
ardaa
Üye

Grup: Üye
Statü:
Karma Puanı: 3
|
domaini benden esinlenip faviconumuda çalmasaydın bende siten için güzel şeyler söylerdim belki, yazık senin gibiler yüzünden internet günden güne kirleniyor...
_
|
|
| 04-05-2008 10:42 |
|
 |
GececiSezgin Ban!!
Statü:
|
domaini benden esinlenip faviconumuda çalmasaydın bende siten için güzel şeyler söylerdim belki, yazık senin gibiler yüzünden internet günden güne kirleniyor...
yapma be güzel Sayın arkadaşım bi ikonun lafını ediyorsan 1 saat sonra değiştirecem emin ol domainide senden esinlenmedim emin ol Yunus_Düzce BlueMaX ve Ben GececiSezgin 3 ümüzün kararı BlueMaX ın Bluesinden Aldık Hayatan Bıkmış Biri Olarak Bende Hayat Dedim Birleştirdik ve Ortaya Bu Çıkdı ve Sen Gelip Benden Esinlendik Diyosun Sen Kimsinki Güzel Sayın arkadaşım Ne Sanıyorsun Kendini Şuna Emin Ol Yıllardır Sanaldayım Senin Gibisini Sağ Cebimden çıkartır Sol Cebime Sokarım Senin Ruhun Duymaz
Hade Selametle icons Kaldırıyorum Birazdan Lazım OLUR SANA
?
|
|
| 05-05-2008 07:18 |
|
 |
|
|