Sömürün ya en iyisini yapıyorsunuz...
adense beni kabul etse bende katılırdım size..
Hak yemek konusu biraz ilginç ama google 80,90 $ a gelipte hiç para ödemeden banladıklarına saysın...!!!
hile hurda yaparsan banlar.bugüne kadar hiç kimseyi sebepsiz banlamamıştır. .
Bugün hakkımızı arıyoruz diye tıklartırsınız peş peşe...
Yarın günde 4-5 dolar kazansam onlar birşey kaybetmez dersiniz. Biz kazanalım bari düşüncesi gelir...
Öteki hafta ise Bunların devamı gelir... Ufacık bir hilelikten haram yemeye alışırsınız...
En iyisi hiç başlamamak..
Zamanında bende düşündüm böyle şeyler. Düşündüm kü Yalan Yanlış Şeyler...
Bunu yapacağınıza Sitenizi adam yapın hakkınızla alın paranızı....
Yinede siz Bilirsiniz...
Şimdi şöyle bişey var. 7000 dolar kazanan haketmiyor diye (ki hakedip etmediğini nerden bilecez?) herkes haksız kazanç sağlasın mantığı tamamen yanlış. Yani bu herkes günah işliyor bizde işleyelimden başka bişey değil.
Banlanma olayına gelince; adsense yanlış bir durum sezmedikçe siteni banlamaz. Eğer sitende hata olmadığına güveniyorsan, mail atarsın tekrar incelerler ve hesabını açarlar.
Haksız sağlanılan kazancı rahatça harcayabiliyorsanız bunu yapmanın yolu çok. Adsensete tıklama grubu oluşturmakta bunlardan sadece biri. Yok benim boğazımdan geçmez diyorsanız bunlarla uğraşacağınıza adam gibi bir site açında 7000 doları hak geçmeden kazanın...
ayda 100 $ olsada bana yeter zaten o parayı haketmiyorsan kaç katı çıkar . .
Ancak google'nin bazı banları sanki kasıtlı olarak yapıyor gibime gelmiyor değil.. adam 90 $
a geliyosa ve yanlışlıkla reklama dahi tıkladığını bilidiriyorsa ardından BAN lanıyorsa o
googlede bişey var derim ben..
Sömüründen kastım 90 $ a kadar tıklattın sitemde reklamlarınada banlayıp neden 5 krş göndermedin bu ne terbiyesizlik..eğer kişideki illegaliteyi sen 90 $ a gelince fark ediyorsan bu senin beceriksizliğin..iş işten geçtikten sonra banlasan nolur banlamasan nee..
bi arkadaş olayı açıklamış normal olan bi siteye kendini kabul ettirip sonra başka sitede reklamı koymak (yasak değilmi peki , ben o tıklar sayılmıyor diye duymuştum..)
bu konuda ben 7 bin $ kadar haybeden yemek bana yakışmaz harcayamam zaten boğazımdan geçmez . .
ayda 100$ ın googleye bi zararı olmaz beaa. . .
Şimdi şöyle bişey var. 7000 dolar kazanan haketmiyor diye (ki hakedip etmediğini nerden bilecez?) herkes haksız kazanç sağlasın mantığı tamamen yanlış. Yani bu herkes günah işliyor bizde işleyelimden başka bişey değil.
Banlanma olayına gelince; adsense yanlış bir durum sezmedikçe siteni banlamaz. Eğer sitende hata olmadığına güveniyorsan, mail atarsın tekrar incelerler ve hesabını açarlar.
Haksız sağlanılan kazancı rahatça harcayabiliyorsanız bunu yapmanın yolu çok. Adsensete tıklama grubu oluşturmakta bunlardan sadece biri. Yok benim boğazımdan geçmez diyorsanız bunlarla uğraşacağınıza adam gibi bir site açında 7000 doları hak geçmeden kazanın...
Forum eğlence işidir forumun amacı bilineni paylaşıp bilmeyene öğretmektir eğer siteniz çok iyiyse google'den aylık masraflarınızı karşılayacak kadar para gelse yeter ki eğer yani 5000-6000 üyesi olan bi sitedende iyi kötü en az 50-60 milyon gelir yetmiyosada üstünü siz tamamlayın hitiniz arttıkça bu fiyatta artacaktır...7000 dolar alıpta ev geçindircek değiliz ya gerçi 7000 dolar kim alıyomuş google her yerde haklımı kazanıyor derseniz hayır kötü içerikten tamamen arındırılmalı (mümkün mü değil ne kadar isteselerde imkansız) yani arkadaşlar uzun lafın kısası bu iş vicdan işidir hayatta da böledir ya hakkettiğini alırsın ya haketmediğini
ALfanın dediği gibi her en kadar google hak yese de iş vicdan işi.
Ben birinizin sitesine dadanıp tüm reklamları defalarca tıklasam bunu sizin yaptığınızı zannedip sizin hesabınızı banlar. Hadi bakalım. Google Adsensesin en büyük zaaflarından biri. Dünyanın en büyük markası olması bir şey değiştirmez. Hak yiyor.