Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Banner'dan anlayan arkadaşlar...
Yazar Mesaj
Modifiyeci Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
RE: Banner'dan anlayan arkadaşlar...

kes batur ya ne kadar kötü kalplisin arkadaş öyle yazmış ne var bunda illa kötü birşey arıyorsunuz her şeyin altında kalbiniz kötü olmasın olaylar bu duruma geliyor işte benim üye sayım seni ilgilendirmez ama biraz mantığını kullansan anlarsın bizim sitemiz yeni değil ki üye arıyalım ama dikkatsiz olduğun ve her şeyin altında kötü birşey arıyorsun işte

burda çoğu kişi böyle konu açtı biz açınca mı gözüne battık silin konuyuda içiniz rahat etsin fitneci

17-04-2008 03:58
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
K_E_M_O
blacxiyah.com

Grup: Üye
Karma Puanı: 2

Modifiyeci sakin ol Sayın arkadaşım Batur hoca gibi bir insan hakkında böyle konuşma bence buradan tanıdığım kadarıyla Batur hoca senin söylediklerinin tam tersi bir insan her insanın dalgın olduğu zamanlar olur yanlış anlaşılma olmuş olabilir sakin olun lütfen (öf ne biçim konuşmuşum be :D )

K
17-04-2008 04:06
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Batur
Admin

Grup: Admin
Karma Puanı: 51

Sana söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum. Haklısın fitneciyiz biz, anlayışsız ve saçma insanlarız.

Hakaret ettiğin için süresiz Ban, ayrıca site linklerin silinmiştir.

Güle Güle ...

17-04-2008 04:28
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ßaHaDıR28
||_KAPLAN_||

Karma Puanı: 1

Sabah konuya cevap yazdım.Akşam kudan geldim ortalık duman:S

Bende ilk başta Batur gibi düşündüm ama üye sayısına bakarsak öyle bişey olduğunu sanmıyorum..

Aam yinede orda neden konu açıpta yardım etcez anlamadığım için cevab buraya yazdım konu açmadımGülücük

K
17-04-2008 07:36
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
kaplan63
Üye

Karma Puanı: 0

Olaya bak be adamlar bi banner istemiş Ortalık savaş alınına dönmüş İşte sonuc banlanan bir üye Kayabedilen değerler Destekden çok millete köstek olmaya çalışan yetkililerimiz var sitede.....Bu yazdıklarıma kim üstüne alınırsa hemen cevap yazmanın düşünsün öyle cevaplasın

25-04-2008 12:26
DeeJay Ra
Abone Üye

Karma Puanı: 4

ee adamlar her siteye girip banner yapın siteme üye olun derse 34bin üye olur tabiGülücük
Anlamadığım nasıl olmuş okadar üyeGülücükfake fln değildir umarım

©
26-04-2008 12:02
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars