Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Arno ve Blackinci istifa etti
Yazar Mesaj
Arno
WebBuster

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 46
Arno ve Blackinci istifa etti

Bu benim bu siteye eklediğim son duyurudur. Çünkü konu başlığında yazdığım gibi blackinciyle birlikte siteden istifa ediyoruz.

Bu istifanın bir çok nedeni var. Açıklamakta sakınca görmediklerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle kendimle ilgili olarak maddi ve manevi olarak yaşadığım sıkıntılar bu istifada en önemli nedenim. Daha sonra ise bir çok insanı isteyerek ya da istemeyerek karşıma almış olmamdan dolayı MyBBnin Türkiye tarafının ve MyBBDestekin bundan zarar görüyor olmasıdır. Tabi bu nedene bağlı olarak benim MyBBye karşı olan ilgimin azalması sebebiyle artık daha az yardımcı olabiliyorum insanlara.

Bu sitedeki mesaj sayımı sıfırladım. Bundan sonra normal bir üye olarak bu sitede bulunmaya devam edeceğim. Bir bakıma sıfırdan başlamış olacağım. Bakarsınız ileride moderatör bile olurum Gülücük

Şimdiden söyleyebilirim ki "Arno kaçtı" benzeri sözlerin sarf edilecek. Bu duruma isteyen istediği gibi kulp takabilir. Bu sözleri sarf edecek insanların gerçekçi yorumlarda bulunmadığını zaten biliyorum ve bende şimdiden umursamayacağımı söylemek istiyorum.

Sitenin bundan sonraki sahibi C0n+r@'dır. Kendisi güvendiğim ve bu işi sürdürebileceğine inandığım biri olduğu için siteyi ona bırakma teklifinde bulundum ve biraz zor olsa da kabul ettirdim. Herkesin yönetim anlayışı farklıdır ve bundan sonra da MyBBDestekin yönetim şekli farklı olacaktır. Umarım benim yapabildiğimden çok daha iyisini kendisi başarır.

Son olarak bahsetmek istediğim bir konu var. Dedektif rumuzlu yönetici arkadaşımız konusunda bazı kötü amaçlı senaryolar yazılmıştı. Bundan dolayı bende bu senaryoyu yazan kişilerin amacına ulaştığını sanmaları için yöneticiliğini almıştım. Bu durumu uzatmanın bir anlamı olmadığı (ya da kalmadığı) için kendisi kaldığı yerden yönetici olarak devam edecektir.

Bu yazımı okuyan herkese teşekkür ederim ve iyi çalışmalar dilerim. Sağlıcakla kalın...

Bu konunun yorum yapılıp uzatılmamasını istediğim için kilitliyorum. İsteyenler bana kişisel sitem aracılığı ile ulaşabilir. http://www.alioktay.info ya da http://community.mybboard.net sitesinden özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Bir süre MyBBDestekte bulunmayacağım...

En son düzenleme: 16-01-2008 12:21 AM Arno.

16-01-2008 12:11 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle