Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
ARNO abi lutfen yardım ( tema yukleme de php hatası)
Yazar Mesaj
Batur
Admin

Grup: Admin
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 51
RE: ARNO abi lutfen yardım ( tema yukleme de php hatası)

M£RTC@N, benim güzel Sayın arkadaşım (Öyle görürsen tabi),

Sinirli falan değilim, aksine sakin bir insanım. Keşke birgün görevimde olsan da beni anlayabilsen.

Demişsin ki, kendin başlığı düzeltt ne olacak. Hangi birini düzeltelim Allah aşkına. Bugüne kadar yanlış başlık açtı diye kimseye (Başkaları gibi) hakaret etmedik, küfür etmedik, banlamadık. Sadece uyardık. Biz de biliriz o konu başlığı düzeltmeyi. Ama bunu bir yaparsak herkes " Nasılsa onlar düzeltiyor, yaz gitsin ne olacak" gibi düşünmeye başlayacak.

Ve bizler burda zaten zor bulduğumuz ksıtlı vakitlerimizde sizlere destek vermektense konu başlıklarını düzelten, konuları taşıyan AMELE YÖNETİCİLER' den başka birşey olmayız.

Üyeler, düzgün konu başlığı açmalı, sorusunu ve sorununu açıkça yazmalı ve hatta mümkünse resimlesin ki, bizler yada sizler rahatça çözüm sunabilesiniz.

Forumda nerdeyse MyBB adına her türlü sorunun cevabı var. O nedenle bir çok soruya ARAMA yapın diye cevap veriyoruz hepimiz. Ama maalesef birçok mesele aramada çıkmıyor. Neden sizce? Çünkü konu başlıkları veya soru yazışları konudan farklı da ondan.

Mesajını silmek yada seni banlamak gibi bir niyetim yok, sonuçta herhangi bir hata yapmamaış ve ciddi bir kural ihlalin yok. Sadece yanlış düşündüğünü belirteyim.

Unutmayın ki, kurallar olmazsa, burası bir destek sitesi değil, soru - cevap çöplüğüne döner. Düzen için KURALLARA UYUM şarttır.

Konu kilidi açılmıştır. Belki arkadaşımız başlığını düzeltir ve kendisine cevapverilir, hoş aynı sorudan onlarca konu var forumda çözüm bulmuş, arama yapılsa bile bulunur.

28-04-2008 05:15
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars