Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 [2] 3 Sonraki > En Son »
Arkadaşlar BAnce 1.2.12 BAstan Sona Bİ bela
Yazar Mesaj
Batur
Admin

Grup: Admin
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 59
RE: Arkadaşlar BAnce 1.2.12 BAstan Sona Bİ bela

seo kapatıp deneyin. Sorun seo da ise farklı bir seo sürümü deneyin. Güncelleme yaparken açık plugin bıraktınız mı?

25-01-2008 01:29
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
**SaBRoZa**
Mesajcı Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 2

ben kurdum bişi olmadı :D pluginlerde açıktı üstelik kapatmadan yaptım bişi olmadı

25-01-2008 01:43
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
TeXaS
KiMe ßaKMı$TıN ?

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 5

şuan 1.2.12 sorunsuz şekilde kullanıyorum Sizin Seo Pluginizde bir sorun var onu kapatın oyle deneyin birde

En son düzenleme: 25-01-2008 01:46 TeXaS.

25-01-2008 01:46
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
voLveR
Acemi Üye
**

Karma Puanı: 0

Arkadaslar oncelikle sorunlarin kaynaklari versiyonlardan gecer bende vbulletin destek sitem olmasina rahmen mybbde bayagi sorun olustu tabi birazda bu kurcalama gibi cunku vbulletindede hicbirseyden anlamiyorduk ama ilerlettik.Diyecegim kafaya gore kurcalandimi hatalar veriyor ve versiyon sorunlu oluyor bu yuzden nasil yapmak konusunda ilk sitelere konu aciniz.(:

Hem uygulayiciyim hemde uygulayitici.

Kusura bakmayin ingilizce karakter iceriyor.Ve kisa surede mybbden cok sey elde ettim kodlamasi gercekten super ve bazi ozellikler bir alt surumlerde goremedim kimse dikkat etmiyor ve kodlamasini inceledigimde bazi yeni ozellikler ve kodlamalar eklenmis mesela chat 1. surumdur o 2.ye cikmistir mesela dedim.

Bunun gibi kodlamasi olan arkadaslar incelerse kolaylikla gorucekler bende tam beyenmedim 1.1.12 sorunlar olustu ama en sonunda eski versiyonlari birlestirerek kodlamayla turkcelestirdimGülücük

Kolay gelsin

25-01-2008 02:11
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Ages Koch Ban!!
www.hamachilive.com

Grup: Banlanmış

iyiki yüklememişim 1.2.12'yi herkeste sorun çıkarmış

25-01-2008 03:22
ßYuNuS61
Abone Üye

Statü: Çevrimiçi

baştan aşşa sorun bu .12..

31-01-2008 02:45
serif_07
Farklı Olmanın Farkı

Karma Puanı: 0

**SaBRoZa** Yazan:
ben kurdum bişi olmadı :D pluginlerde açıktı üstelik kapatmadan yaptım bişi olmadı

bende arkadaşın yaptığı gibi pluginleri kapatmadan yaptım hiç bir sorun olmadı

31-01-2008 12:29
CanK
Üye

1.2.12 Versiyonu bendede sorun yarattı hemde sıfırdan kurduğum halde sorunlarla karşılaştım....Konu Ve Mesaj gönderememe sorunu var bende sofor forum olmasına rağmen bende sildim 1.2.11 yükledim...Gülücük

31-01-2008 06:34
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb