Güzel bir konu olur inşallah evet benim sorum bir site neden tutmaz mesela benim siteler :D genelde üye sayım hep aynı olmuştur ama giren kişi sayısıda diyelim 90 üye varsa bu 90 üyenin 5 yada 6 tanesi düzenli siteye girmiştir zaten bu 5 üyenin 2si admin 1'i mod geri kalıyo 2 üye

başka sitelerde gördüm böyle ama nedenini hep merak etmişimdir? sizlerinde görüşünü almak isterim bu konuda...
genelde insanlar müzik program vs. ne ihtiyacı varsa alıp çıkıyorlar. güzel bir sohbet ortamı oluşturulamazsa kimsenin uğradığı yok. tiryakilik oluşturmak lazım yani. buda online sayısının fazla olmasıyla, kafa dengi insanların bir araya gelmesiyle oluşur. biraz şansa ihtiyaç var yani
Önüne gelen forum sitesi açıyor. Ve başka forumların konularını alıp kopyala - yapıştır ile siteye konu açıyorlar.
Millet doydu artık böyle sitelerden. Hep aynı konular, birbirinin kopyası olan siteler.
Bence herkes bu işi yapmamalı...
Maalesef ki, türkiyede tutan forumlara baktığında içeriği Adult ve MP3 olan sitelerdir. Genel siteler çok az tutuluyor. Sebebi ortada..
Birde üye dediğimiz internet kullanıcıları genelde sömürücü mantıklıdırlar. Yani işine yarayan bilgiyi alır ve uçar gider. Paylaşımcılık yok. Kim uğraşırı ki.. Moderatörleriniz bile ilk zamanlar hevesten dolayı çabalarlar sonra onlarda sıkılırlar. Sürekli başka yerden konu çal. Nereye kadar.
Bence tutmayan sitelerin acilen kapanması lazım ki, işi gerçekten ciddiyetle yapanların emeklerinin karşılığını bulsunlar.
Ücretsiz hostingler ve domainler oldukçada daha çok gereksiz forum krililiği yaşarız.
Kimse üstüne alınmasın lütfen. Eğer gerçekten bu işi boş vakit geçirmek için değil de faydalı birşeyler yapmak için yapıyorsa kişi, sağlam bir host ve güzel bir domain ile sitesini açmalı ve içeriği özenle seçilmiş olmalı.
Ben sık sık forumumdan yüzlerce hatta geçen binlerce konu sildim. Gereksiz konulara izin vermiyorum..
Birçook forum varki, forum oyunları denen anlamsız başlık altında sadece faaliyet gösteriyor. Kimin avatarı en güzelmiş, alttakine şarkı armağan et ıvır zıvır.
Dediğim gibi kimse üstüne alınmasın, bunlar kişisel görüşlerimdir. Katılmak yada katılmamak size kalmış..
kesinlikle haklısın batur. ancak forumlara hareket getiren kısımlarda forum oyunları. her ne kadar saçmada olsa sitenin tıklanma sayısını artırmak için kimse ses etmiyor.
açıkçası üyelerin bi çoğuda işin saçmalığına bakmadan bu tip olayları destekliyor. oturup kafa patlatıp yazılmış ciddi makaleler ne kadar hit alıyorki. yorum bile yazmıyo millet.
tabi bu durum sadee forumlar için geçerli değil. medyamız farklımı. en çok raiting alan proğramlara bak. magazin adı altında dedikodu proğramları, neye hizmet ettiği belli olmayan yarışmalar.
milletimizde prim tanıyor bunlara .. diyecek bişey yok
batur aynen katılıyorum

kendi sitemde de var o oyunlardan ama üyeler başka konulara ilgisiz olduğundan açmak zorunda kaldım ve şimdi en çok mesaj yazılan bölüm orası ve evet insanımız acaip derecede sömürücü
Bence Webmaster ELinde Herşey..
Siteye GüzeL bi SEO ... Bi kaç tane iyi çaLışan Moderator ( Kendisi de çaLışcak )
Ve Bi de Link değişimi oLdu mu Tmaamdır... Gerçekten isim yapmak istiyorsanız da
googLe adwords Tavsiye ederim... keLmeLeri satın aLın googLedan ben aLdım meseLa Açıköğretim keLimesini aylık 50 YTL den fazLa ödemiyorum googLe a yani Dünyanın en iyi Ziyaretçi Getiren Sitesine Bütün SiteLerden Daha ucuza rekLam veriyorum..
3 ayLık sitemi siz görün işte
http://www.aofbilgi.net 3 ayda 9.000 üye demek ayda 3000 günde 100 üye demek...
SEO + Google Adwords + Site içeriği..
Bu kaç tane forumda 3 ü bir arada oLmuşsa o site tutmuştur yani...
güzeL bi başLık