MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: ASOI (Gelişmiş İstatistik Index/Portal)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bu aralar bu plugin için çok talep geldiğinden dolayı hemen Türkçe çevirisini yaptım ve burada yayınlıyorum.

Yapımcı: smethead
Türkçe: Arno
Ne İşe Yarar: Forum anasayfasında en yeni kullanıcılar, en çok mesaj gönderen kullanıcılar, son mesajlar ve konular gibi çeşitli bilgileri gösterir. (Overview ile aynı ve farklı özellikleri vardır)

Dosya: [attachment=872]
Kurulum:

1. Sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarınızda çıkardıktan sonra "ASOI (Türkçe)/Upload" klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörleri FTPden forumunuzun ana dizinine gönderin.

2. Admin KP-->Forum Ayarları-->Plugin Yöneticisi-->ASOI(Gelişmiş İstatistik)-->Aç komutlarını uygulayarak plugini aktifleştirin.

3. Pluginin Ayarlarını yapmak için Admin KP-->Forum Ayarları-->Değiştir-->ASOI(Gelişmiş İstatistik)-->Ayarları Düzenle ye girerek çeşitli ayarları yapabilirsiniz. Bu bölümüde Türkçeye çevirdiğim için oradakileri iyice okuyarak sorun yaratmadan plugini kullanabilirsiniz.

Hayırlı olsun...
Bunun sıralaması olmuyordu sanırım :? yani mesajlar ın yerini değiştirmeiyosun 1. sıradaysa orda kalıyor....

bayadır vardı bu aslında...ama indirip türkçesine bakalım..sağol arno

D:\websites\turkce-rap.org\httpdocs/inc/languages/english/admin/asoi.lang.php does not exist

sanırım bende bir problem var ?
tşkler Arno
bir deneyelim nasıl oluyor
sanırım bunları english klasörüne atmamız gerekiyor çünkü ben öyle yaptım açıldı...

örnek için siteme bakabilirsiniz..

imzamda var..
bendede o hata çıktı neleri englishe atacaz dandiq :D
biraz daha açıklar mısın
sen at bilmiyorum ama bende öyle oldu english e attım açıldı bunda zaten öyle bir hata vardı
Bildirilen hata düzeltilmiştir. medea dosyaları tekrar indirip ftpden üzerine yazdırırsan sorunun kalmayacaktır.
teşekkürler Arno
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL